Hjälp oss att hjälpa!
Djurskyddet Norra Halland hjälper och omplacerar ca 100 katter om året. Kostnaderna för detta är mycket stora. Verksamheten finansieras i sin helhet av gåvor, donationer och sponsorer. Styrelse och volontärer arbetar helt ideellt på sin fritid. Till vår glädje växer föreningen stadigt och tack vare vår Facebooksida är vi nu väl kända hos allmänheten, vilket innebär att antalet larm om fler katter som far illa och behöver hjälp ökar.
 
Månadsgivare
Har du möjlighet att hjälpa vår verksamhet med en summa varje månad? Du väljer själv beloppet och ordnar en stående överföring från din bank till vårt konto i Nordea. Om du blir månadsgivare under oktober eller november månad så deltar du i dragningen med fina priser som vi genomför i december. Är du redan månadsgivare så räcker det att du fyller i formuläret.
Bankkonto och formuläret hittar du härGåva
Stöd vår verksamhet med en gåva som går direkt in i vår lokala verksamhet, inget bidrag är för litet!
Swish: 1233944048
Postgiro: 89874-2
Märk inbetalningen med GÅVA

I vår gåvoshop får du som tack för din gåva ett fint kort att ge bort. Där kan du även skänka en minnesgåva till förmån för vår verksamhet. GÅVOSHOP

Skänka till verksamheten
Vi tar tacksamt emot t.ex. blötfoder, bättre begagnade kattlådor, transportburar, klösträd och leksaker. Då kattsand är en stor utgiftspost tar vi gärna emot förpackningar med klumpbildande sand.
Djurskyddet Norra Halland har insamlingstunnor stående på Granngården i Kungsbacka, Arken Zoo (vid Ica Maxi i Kungsbacka) och ZooHörnet (Södra Torggatan i Kungsbacka). Det går även bra att lämna saker till ZOOfamiljen (Södercity vid Blomsterlandet/Willys i Kungsbacka) och hos Onsalaveterinären i Onsala Kyrkby.

Vill ni skänka skrymmande eller en större mängd saker vänligen kontakta oss via kontaktformuläret, så kommer vi överens om det praktiska.

Bli volontär
Att vara volontär innebär att man engagerar sig mer aktivt och hjälper till i det praktiska arbetet. Du bidrar med din tid och i den omfattning som passar dig.
Vill du veta mer om volontärsarbete inom Djurskyddet Norra Halland? Vänligen kontakta oss via formuläret på denna sidan!

Sponsorer
Vill ditt företag sponsra vår verksamhet? Har du idéer hur vi kan samarbeta kring sponsorskap?
Vänligen kontakta oss via kontaktformuläret, så återkommer vi snarast!

Vi tar gärna emot priser till lotterier, transportskadade förpackningar med kattsand eller mjukmat till katt.
Vi behöver också hjälp att ta fram reflexvästar, flyers och andra trycksaker.
Blir årets julgåva till personalen en gåva till vår verksamhet istället?
Kan vi få ställa en insamlingstunna på din arbetsplats?

Bli medlem
Det kostar 230:- att bli stödmedlem i vår förening och då får du bl.a. Tidningen Djurskyddet i din brevlåda 4 ggr/år. Du anmäler dig som medlem på Djurskyddet Sveriges hemsida där du också väljer vilken lokalförening du vill tillhöra.

Välkommen som medlem i Djurskyddet Norra Halland!


Kontaktformulär


Swisha till: 1233944048