Här finns de katter som söker nya hem just nu. Finns det inga katter här har vi för tillfället inga som är klara för adoption.


Läs mer om hur det går till att adoptera och fyll i din anmälan via knappen till höger.

Sixten och Winston vill flytta till alldeles egna hem.

De här två härliga killarna sågs tillsammans med sin mamma när de sprang över vägar och rondeller på Inlag under sommaren. De kunde slutligen fångas in med någon veckas mellanrum och hamnade därför i  olika jourhem.  Båda två har utvecklats till härliga individer och är nu redo att hitta sina för-alltid-hem att busa och mysa med.
 

Sixten
Född 1 maj 2018

Sixten är en kelsjuk och underbart gosig liten kille som älskar att bli klappad och uppmärksammad. Han är enormt nyfiken och älskar bus och lek och far omkring som en liten panter i lekens virvlar. Han har haft mycket kul tillsammans med lilla hittekattflickan Mira i jourhem och skulle säkert bli glad över en ny pigg kattkompis i sitt för-alltid-hem.

Sixten är kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad och kan flytta så snart rätt hem dyker upp.

Winston
Född 1 maj 2018

Winston har sammetslen päls och några charmiga virvlar på magen, älskar närhet och både kramas och pussas så snart han får chansen. Andra favoritsysselsättningar är att sola i fönstret och att busa omkring. Han vill vara med när det händer något, även städningen är ett kul inslag. Att åka på sopborsten är riktigt roligt och ska kattlådan tömmas sitter han gärna i densamma och betraktar spadens arbete med stort intresse.
När det är dags att samla kraft för nya härjningar med de jämngamla kattkompisarna rullar han gärna ihop sig intill eller på jourhemmets hund, är det något att se på TVn samtidigt kan han ligga kvar där länge och titta och mysa och slumra till.

Winston är kastrerad, vaccinerad, chippad och avmaskad och kan flytta i slutet av november.

Självständiga och superkeliga Chilli och hennes ungar är nu redo att få sina för-alltid-hem.

Chilli dök upp i Åsa under sommaren och när hon kunde fångas in visade det sig att hon var dräktig. Hon födde senare en stor kull med 5 välskapta och underbara små ungar. Tre av de fem är nu tillgängliga för adoption, de andra två är redan tingade av jourhemmet.


Chilli från Åsa
Född 2016

Chilli är en pratglad dam med mycket skinn på näsan! Hon är fantastisk kelig och har nästan lika mycket leksinne som sina kattungar. Chilli är en riktigt rolig katt som vi anar har en gnutta Bengal i sig.

Chilli är kastrerad, id-märkt, vaccinerad och avmaskad när hon är klar för adoption i början av december.

Fler bilder härTINGAD
Född 2018-08-23

Edgar är en smart kille och en liten utforskare. Det finns inte ett hörn i huset som Edgar inte kar koll på. Han är en riktigt stilig kille med häftig färg!

Edgar är id-märkt, vaccinerad och avmaskad när han är klar för adoption i mitten av november.


Fler bilder här

TINGAD
Goliat

Född 2018-08-23

Goliat är ett riktigt energiknippe, full fart utan konsekvenstänk, sen vänder det och han slocknar i soffan! Från 0-100 och tvärt om.

Goliat är id-märkt, vaccinerad och avmaskad när han är klar för adoption i mitten av november.

Fler bilder här

ADOPTERAD
Pablo

Född 2018-08-23

Pablo är en riktig buskille, framåt och är alltid med där det händer saker, tömma kattlådan är tex jättespännande. Men han är också en stor kelgris, soffhäng är han gärna med på!

Pablo är id-märkt, vaccinerad och avmaskad när han är klar för adoption i mitten av november.

Fler bilder här

Nu är det dags för de tre tappra överlevarna från Rossaredsvägen att få sina alldeles egna hem.

De här små myskatterna såg dagens ljus i en vedbod där deras hemlösa mamma hade valt att föda dem. När de var ca 10 dagar gamla öppnades plötsligt dörren till vedboden och kattmamman blev så skrämd att hon inte vågade sig tillbaka. Kvar blev de hjälplösa små ungarna. När de fick hjälp så var det i sista stund, nedkylda och svaga kvicknade de långsamt till i värmen under tröjan på sina räddare samtidigt som de fick ljummen mjölkersättning i magarna. Efter ett dygn med flaskmatning kunde de flyttas till en kattmamma som hade två egna ungar och som utan att tveka tog emot de små kämparna.

Den kloka kattmamman som generöst erbjöd dem en plats intill sina egna små är en vacker birma med stamtavla och klass. Så våra små hittekatter har fått växa upp i en värld så långt från den hemlösa kattens liv som man kan tänka sig. Deras liv är redan som en saga, nu ska de få fina för-alltid-hem så att sagan får ett riktigt lyckligt slut.

Lessie, Oskar och Rasmus är födda 2018-08-14 och klara för adoption efter den 9 november.
De är då avmaskade, vaccinerade och chippade.

Väntar besök

 

Väntar besök
Adopterad

Väntar besök
Kalle
Född 2016-03-04


Detta är supersöta Kalle, en lekfull, gosig och matglad kille i sina bästa år. Han är född i en koloni tillsammans med många andra hemlösa katter och fick en tuff start på livet. När han fick komma in i värmen i vintras så litade han inte på människor men har nu med jourhemmets hjälp blivit en riktig kelgris som fortsätter att utvecklas och blir modigare och modigare för varje dag.

Han bor gärna ihop med andra katter men kanske inte tillsammans med väldigt undergivna katter eftersom han kan kela och busa lite hårt ibland om den andra katten inte säger ifrån.

Kalle söker ett hem utan små barn men lite äldre och lugnare barn går säkert bra.

Kalle är redo att flytta när rätt hem dyker upp.