Här finns vuxna katter som söker nya hem just nu. Finns det inga katter här har vi för tillfället inga som är klara för adoption.


Vill du adoptera en av katterna på denna sidan?
Läs mer om hur det går till och fyll i din anmälan via knappen till höger.

TINGAD
Missan

Född 2006

Den här härliga mogna tjejen söker ett nytt för-alltid-hem. Hennes matte har gått bort och hon vill gärna komma till ett lugnt härligt ställe där hon kan få fortsätta att få mycket kärlek. Hon är gärna där du är och håller kollen på vad du gör. Hon har varit van vid att gå ut och in innan, men verkar nu mycket nöjd med att bara vara inne och ha det gott.

Hon är mamma till Sötis och kan ta emot besök nu.

Smilla Smilla

Smilla
Född 2015-05-05

Nu är det dags för den här skönheten att få sitt för-alltid-hem.
Smilla är uppvuxen i en koloni. Tuffa dagar och hemska nätter är förbi.
Här är några ord från vårat fantastiska jourhem.

"När våra vägar först möttes kunde jag knappt tro att vi skulle komma dit vi är idag.
Hon är en sån fin och kärleksfull katt, lite rädd för ljud men kommer snabbt tillbaka och buffar och gosar.
Hennes spinn hörs väldigt högt och hon njuter av att vara ompysslad.
Smilla behöver komma till ett hem med en trygg katt sen innan, hon bor just nu med mig och min Balloo som hon söker vänskap och närhet hos. De leker väldigt fint och man ser att Smilla är glad. Hon älskar leksaksmöss och att bli borstad, får hon bara se hur en annan katt beter sig så kommer ni få en sån fin liten dam."

Smilla är nu redo för adoption.

John Snow John Snow

John Snow
Född 2015-06-01
John Snow, han är en lugn kille som gärna gör allt i ett lagom tempo. Han vill ha sällskap av en annan katt, gärna en som gillar att busa. John vill gärna mysa i soffan på kvällarna, gillar att kela och är en mycket bra "storebror". John är en katt som behöver ha tillgång till utevistelse när han har boat in sig i sitt nya hem.
Är bror med Khaleesi och bor i samma jourhem. Även kattungen Elliot bor där.

Khaleesi Khaleesi

Khaleesi
Född 2015-06-01
Detta är en riktig charmör och det är omöjligt att motstå hans kramar. Khaleesi är alltid på gott humör och älskar allt och alla . Blir gärna buren, och vill gärna att det finns en katt som sällskap när han flyttar. Khaleesi behöver tillgång till utomhusvistelse när han funnit sig till rätta i sitt nya hem.
Är bror med John Snow och bor i samma jourhem. Även kattungen Elliot bor där.

George George

TINGAD
George

Född 2016-05-10
Han är en nyfiken kille som intresserat följer vad man gör. Han busar gärna med stora och små och är väldigt social. När han vill dig något talar han om det. Han kan vara både ute och inne. George vill gärna ligga i knät och bli klappad. George är bror med Fred.

Kan flytta till sitt nya hem i slutet av Januari.

Fred Fred

TINGAD
Fred

Född 2016-05-10
Fred är med där det händer saker. En mysig trygg katt som gärna är lekfarbror till yngre katter. Mat är ett annat intresse. En riktig kelgris. Han vilar gärna liggandes på rygg med alla tassarna i luften, mitt på golvet. Fred är bror med George.

Kan flytta till sitt nya hem i slutet av Januari.