Bobbo
född 2022-04-30


Bobbo är en myspropp och ett busfrö i samma katt. Han vill gärna vara med överallt – vid städning, matlagning och soffhäng. Får han inte följa med in i badrummet väntar han snällt utanför. Bobbo är också glad i mat och ligger gärna intill sin mattallrik, bara för att plocka ut godbitarna med tassen, en kula i taget. Han gillar också att öppna skafferiet där maten gömmer sig (tips: dubbelhäftande tejp). De flesta busiga påhitt kan dock avledas genom lek med kattvippan som han gärna jagar upp och ner från soffan. Bobbo njuter av sin borste, men inget slår stunderna med hans tvåbeningar. Han visar sin kärlek genom att stryka sig, puffa med nosen, knåda en stund och sen puffa igen. Han är en framåt och snäll katt som charmar såväl sina inneboende som tillfälliga besökare.

Till Bobbo söker vi ett hem med mycket sällskap som uppskattar att ha en katt nära sig och som inte slarvar med att kamma och borsta hans härliga päls. Lek och aktivitet är också viktigt då Bobo behöver gå ner lite till i vikt, han äter idag dietfoder och får mat på bestämda tider. Bobbo är van innekatt men skulle säkert fungera bra även med möjlighet att gå ut lite på egen tass. Då krävs såklart en trygg utemiljö, långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en nyfiken katt. Ska han bli innekatt krävs en stor boendeyta och tillgång till en nätad eller inglasad balkong/altan.

Bobbo är en trygg och självsäker katt och behöver inte en kattkompis men gillar livet med  Mio som bor i samma jourhem. Så söker man två pälsbollar är de två ett fint par, Mio ska dock bara vara innekatt vilket då även skulle bli ett krav för Bobbo.

Bobbo är kastrerad, chippad och vaccinerad och redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.