Kotte o Smulan födda 2024-02-18

Kotte och Smulan låg i sin mammas mage när hon kom till föreningen i vintras. Drygt 2 veckor efter ankomsten födde hon de ursöta ungarna Kotte och Smulan. Syskonen är riktiga busfrön och väldigt nyfikna. Tillsammans med jourhemmets 3 barn blir det mycket bus men också kel och mys. Kotte och Smulan trivs fint ihop och vi tänker oss att de flyttar till ett gemensamt hem. De kan bli innekatter på en större boendeyta, en nätad eller inglasad balkong/altan står alltid högt på önskelistan i så fall. Ska de få chans att gå ut längre fram (när de är minst 8 månader) ska utemiljön vara trygg och långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en katt.

Kotte och Smulan är chippade, grundvaccinerade, avmaskade och besiktigade när de är klara för flytt den 16/5.

Kotte (hona)
född 2024-02-18


Kotte är en riktigt nyfiken liten krabat som vill vara med över allt och utforska. Varje skrymsle och vrå ska man absolut in och upptäcka. Vilket resulterar i att jourhemspersonalen får rycka in och rädda situationen emellanåt. Förutom att klämma in sig i varje litet skrymsle är busa med sin syster och ligga i solen två favoritsysselsättningar.

Smulan (hona)
född 2024-02-18


Smulan följer tätt efter sin syster på hennes upptåg. Men lite mer eftertänksam och ser ofta på när hon testar sina begränsningar. Eftersom hon är lite större än Kotte vinner hon varje brottningsmatch, men Kotte tycker det är lika roligt ändå så det är ständiga brottningsmatcher och stoj när de är vakna samtidigt. Att busa i klösträdet,  jaga leksaker eller ligga i solen är nästan lika roligt som att äta mat. Mat är livet tycker Smulan.