- vår samarbetspartner inom djurförsäkringar!Vi vill gärna tipsa dig om att titta ordentligt på kattförsäkringen hos ManyPets. Det har nämligen vi gjort och vi fann den så bra att vi valde att kontakta bolaget för att få till ett samarbete. För bara det bästa är gott nog åt våra fyrbenta vänner.

Försäkringen är lätt att begripa och skyddar katten på bästa sätt, dessutom kan du teckna den så att även tidigare sjukdomar inkluderas utan att hamna på undantagslistan. Detta gäller även TR/FORL!

Du kan välja en försäkring helt utan självrisk fram till att katten blir 9 år för en blygsam extra summa/år. Väljer du ändå självrisk så betalar man bara den en gång per försäkringsår.

Det finns ingen åldersgräns för nyteckning av en försäkring och inga krav på besiktning innan försäkringen startar.

Du kan samla flera katter (och hundar) i samma försäkring och får då 15 % samlingsrabatt varje år.

Försäkringen har ingen bindingstid.

Det är bara 14 dagars karenstid vid nyteckning, flyttar du över en aktiv försäkring från ett annat bolag är det ingen karenstid alls.

Vi ser bara fördelar med ManyPets försäkring och du hittar all info på deras hemsida. Där kan du läsa mer och direkt få reda på vad den försäkring du är nyfiken på kostar.
 https://manypets.se/djurskyddet


Vad är haken?
Saker som låter för bra för att vara sanna brukar ha en hake. Vi har lusläst det finstilta och ställt specialfrågor till produktansvariga för att hitta hakar som gör att man tvekar. Men vi hittar inga. Det enda villkoret du behöver vara duktig på att uppfylla är att ta din katt till veterinären varje år för vaccination.  I samband med vaccinationen lyssnar veterinären på hjärta o lungor och känner igenom katten rent allmänt. Be då veterinären att anteckna kattens status för hjärta, lungor etc inkl tänder i journalen, detta ska räcka för att även möta försäkringsvillkoren om årlig hälsokontroll.
Eftersom årlig vaccination även är ett adoptionvillkor från oss så är detta inte en hake utan en självklarhet. 


Tänk gärna på oss när du tecknar försäkringen!
Om du väljer att teckna försäkring ManyPets blir vi väldigt glada om du dessutom gör det via denna länken:
https://manypets.se/djurskyddet
Då hamnar nämligen några kronor på vårt konto som tack för hjälpen. Det skulle vi såklart bli glada för så att vi kan rädda ännu fler katter, men det allra viktigaste för oss är faktiskt att katterna får en så bra försäkring som de förtjänar. 

Har du en pågående försäkring i ett annat bolag och vill flytta till ManyPets? Då ringer du kundtjänst så hjälper de dig. Om du vill att några kronor ska tillfalla vår förening i samband med det så talar du om det för kundtjänst som lotsar de dig genom bokningen på länken ovan.

Tecknar du flera föräkringar så kontaktar du kundtjänst efteråt så samlar de ihop dem åt dig och ger dig 15% samlingsrabatt.