OBS! Årsmötet genomförs digitalt via Zoom, efter anmälan skickar vi länk och årsmöteshandlingarna via mail.

Välkommen på årsmöte!


Hej medlem!

Vi har lagt ännu ett arbetsamt och intensivt år bakom oss. Trots coronapandemin har vår verksamhet kunnat fungera tillfredsställande och vi planerar för fullt för hur vi ska kunna möta vårens och sommarens stora toppar med katter som behöver vår hjälp trots restriktionerna. Oavsett corona eller ej så måste det hållas ett årsmöte. Vi planerar att hålla det i april och kallar er härmed till det.

Årsmöte
Datum och tid: Söndagen 11 april klockan 17:00
Plats: ABF, Verkstadsgatan 14, 432 42 Kungsbacka


Kom och träffa oss, ta del av verksamhetsberättelsen för 2020 och verksamhetsplanen för 2021. Ställ frågor och kom med idéer. Önskar ni skicka in en motion vill vi ha den till vår mail senast 25 mars 2021 för att hinna behandla den inför årsmötet.

För att ha rösträtt vid årsmötet 11 april 2021 måste medlemsavgiften betalas senast 31 mars 2021.

Föranmälan om deltagande önskas senast 31 mars 2021, detta för att vi ska kunna förbereda med fika och placering i den stora lokalen. Beroende på antal anmälda deltagare kan det hända att vi, om restriktionerna förhindrar ett fysiskt möte, väljer att köra det via Zoom. Alternativet till Zoom är att flytta fram datumet för mötet. Beslut om detta tas i så fall senast en vecka innan planerat årsmöte och kommuniceras via mailutskick från medlemsregistret, här på vår hemsida och på vår Facebooksida.

Anmälan om deltagande vid årsmötet 11 april görs med fördel via formuläret till höger.

Eller via 
E-mail: info@djurskyddetnorrahalland.se
Telefon: 0708-77 64 70 (det går bra med ett sms)

Varmt välkomna!

//Styrelsen

Anmälan till årsmötet 11/4-2021