Volontärsträff för nyfikna och för nya och gamla volontärer!

Djurskyddet Norra Halland har inget katthem, än, vi använder oss av jourhem istället. Ett jourhem är ett helt vanligt hem som öppnar sin dörr för en katt i nöd och tar hand om och hjälper den tills dess en ägare lokaliserats eller den kan adopteras bort. Ju fler vi är i verksamheten desto fler katter kan vi hjälpa på detta sätt.

Att vara volontär innebär att man engagerar sig aktivt och hjälper till i det praktiska arbetet. Du bidrar med din tid och i den omfattning som passar dig. Du kan t.ex. vara med och kartlägga och fånga in katter, vara kontaktperson för katterna i jourhem, köra katter till och från veterinären, vara med då katter adopteras ut etc. Kanske är du jätteduktig på sociala media och kan hjälpa till att utveckla den biten av föreningen? Du kanske brinner för att informera allmänheten om vikten av att kastrera, id-märka och vaccinera sina katter? Kanske är du en fena på att arrangera event som kan sätta fokus på föreningens verksamhet? Alla insatser som hjälper föreningen och kan hjälpa till att utveckla den ännu mer är med andra ord välkomna.

Vi vill gärna träffa dig och prata om vår verksamhet och höra vad du har för tankar om vad du kan och vill bidra med. Ingen insats är för liten, hos oss är alla eldsjälar välkomna på sina villkor.

På träffen kommer vi  att visa hur våra fällor, kameror, scanners etc fungerar, förklara hur vi jobbar med kartläggning och planering innan vi kan hjälpa en katt, berätta om våra visioner och tankar om ett framtida katthem.  Vi ser såklart också fram emot att svara på alla frågor du kan tänkas ha!

Vi har planerat in två informationsträffar inom kort, vi hoppas att du kan komma på någon av dem.

Torsdag 11 april kl 18-20
Lördag 13 april kl 11-13
Plats: ABFs lokaler på Verkstadsgatan 14 i Kungsbacka


Anmäl er via formuläret till höger så att vi kan beräkna mat (på torsdagen 11 april) och fika (lördagen 13 april)

Varmt välkomna!

Styrelsen
Djurskyddet Norra Halland