Syskonen Buddy, Mandy och Lucky hittades dumpade utanför huvudentren till Sjukhuset i Varberg när de var 12 veckor gamla.

Buddy (hane)
född 2019-07-01


Buddy är näst störst i syskonskaran och tvekar inte att ge sig in i lekens virvlar. Han är väldigt busig och nyfiken och är den som ger sig först ut på upptäcksfärd. Han älskar att jaga omkring men tvekar inte att ansluta sig till myset när han hör sina syskon spinna.
Buddy vill ha en rolig kattkompis i sitt nya hem som både leker och myser tillsammans med honom. Finns det ingen katt i hemmet redan så tar han gärna med sig sin syster Mandy.

Buddy är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och kan flytta är rätt hem dyker upp.

Väntar besök
Mandy (hona)
född 2019-07-01


Mandy är en vansinnigt mysig liten kelgris som är minst i syskonskaran. Hon är snabbt på plats intill dig när du landar i soffan och kommer gärna och lägger sig i sängen på natten. Närhet och kärlek kännetecknar denna härliga lilla dam när hon inte busar omkring så som en kattunge gör så länge krafterna räcker.
Mandy vill ha en snäll kattkompis i sitt nya hem och finns det inte det redan så tar hon gärna med sig brorsan Buddy.

Mandy är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och kan flytta är rätt hem dyker upp.


Adopteras av jourhemmet
Lucky (hane)
född 2019-07-01


Lucky är störst i syskonskaran. Vem som helst får inte hans tillit och kärlek och det är på hans villkor som det blir kel och gos. När han vill mysa med människor så spinner han dock högst i syskonskaran. Han är väldigt beskyddande mot sin syster Mandy och kommer och säger till när han vill ha blötmat. En kul katt med mycket personlighet som antagligen kommer bli en riktigt majestätisk herre när han blivit stor.