Simba röd (hane)
Charlie grå (hona)
födda 2014-04-01


Charlie och Simba förlorade sin ägare under tragiska former och har fått tid på sig att pusta ut i sitt jourhem. Det är två helt fantastiska katter som visar tydligt att de har fått oändligt med kärlek och omsorg genom åren. De är väldigt sällskapssjuka och nyfikna och tar direkt chansen att kela och vill vara med där tvåbeningarna finns. Charlie kryper upp i knät eller ligger tätt intill medan Simba  gärna lägger sig på lite avstånd när det är färdigkelat. Simba är en pratig katt som kan hålla långa samtal igång medan Charlie inte tycker att det finns så mycket att diskutera.
Bägge godingarna har tjocka fluffiga pälsar som kräver lite pälsvård, något som åtminstone Charlie uppskattar mycket. Simba är inte lika förtjust när kam och borste kommer fram men det går ändå bra.

Charlie och Simba är enormt snälla och vana vid riktigt små barn, hund och andra katter.  Då de är syskon och söker varandras närhet kommer de bara att adopteras ut tillsammans. Vi söker ett kärleksfullt hem som erbjuder en trygg utemiljö, gärna lantligt då det är vad de är vana vid. De är kastrerade, chippade, vaccinerade och avmaskade. Båda har dessutom varit hos veterinären för att ta bort tandsten. Då upptäcktes att Simba lider av tandsjukdomen FORL/TR och två tänder togs bort direkt. Ytterligare 2 tänder behöver tas bort om 6-8 månader och vi kommer att stå för den kostnaden.
Att adoptera en katt med FORL/TR innebär ett ansvar och extra kostnad men vår förening kan erbjuda ett avtal som hjälper till med de framtida kostnaderna. För visst ska alla katter ha samma chans till ett härligt smärtfritt liv?

Charlie och Simba är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.
 


Charlie (hona)
född 2014-04-01

Simba
född 2014-04-01