Enzo och Nimbus von Torp är två av det s.k. "Torpkatterna" som vi kunde rädda ur misären i torpet i slutet av maj. Läs mer här

Enzo von Torp
född 2017-04-01


Härligt busiga och nyfikna Enzo är en enormt rolig och underhållande katt. Ständigt pratande och pockande på uppmärksamhet är han med dig där du är, leker med det rinnande vattnet ur kranen, busar i tomma kartonger och apporterar sina möss. Han har mycket spring i benen och älskar att busa och upptäcka saker.
Enzo gillar även att kela och mysa och ligger gärna i sängen. Kan man kela och busa samtidigt är hans lycka gjord.

Nimbus von Torp
född 2016-04-01


Nimbus von Torp, en myskille av rang. Älskar att mysa och har något speciellt i blicken, som om han kan se in i din själ. Han myser gärna högt och länge men kan lätt lockas till lek. Han älskar att jaga saker, helst trådar och allt som hänger. Han är lika nyfiken och pratsam som sin kompis Enzo och deltar gärna i de vilda racen som lekens virvlar leder till.

Enzo och Nimbus är som Yin o Yang, motsatser men ändå perfekta ihop. De sover ihop varje natt och Nimbus är en trygghet för "lillebror" Enzo. Båda är supernyfikna och är helst med hela tiden. De ogillar stängda dörrar och protestrar högljutt om de inte får komma in.

Magarna är lite känslig så mat för känslig mage bör ligga i matskålen. De gillar både torrfoder och mjukmat.

Enzo och Nimbus fungerar fint som innekatter om de kan få lite större yta att busa omkring på och en inredning anpassad för att stimulera två nyfikna gossar. Och gärna en nätad balkong och flera fönster att spana ifrån. Ska de bli utekatter krävs det, som för alla katter vi adopterar ut, en trygg utemiljö.

Dessa ljuvliga gossar är kastrerade, chippade och vaccinerade och redo att flytta tillsammans när rätt hem dyker upp.