Syskonen Trolla och Lakrits hade änglavakt när de var 5 veckor. De hade de ramlat ner i ett rör på ett industriområde utan chans att ta sig upp själva eller med hjälp av sin mamma. När de hittades var de tysta och kalla och låg in sin egen avföring. De skulle inte ha klarat sig länge till i kylan. Men ödet ville annorlunda.
På lagerhyllan alldeles intill röret lämnade en annan hemlös kattmamma av sina två ungar för att gå på jakt efter föda. Ungarna Molltaz och Pricken, som också var ca 5 veckor, tyckte nog att det var både kallt och tråkigt att ligga där så de klagade högljutt. När personal på området hörde deras jamanden hittade de inte bara bara Molltaz och Pricken utan även de kalla dödsdömda syskonen Trolla o Lakrits i röret. Många timmar senare dök Molltaz och Prickens tama men hemlösa mamma Lilla Fina upp och vi kunde fånga in även henne.

I jourhemmet tog Lilla Fina snabbt till sig sina egna ungar och efter en stund även sina bonusungar som hon pysslar om och ger lika mycket kärlek som sina egna.

Kattungarna finns i jourhem i Varberg.

Väntar besök
Trolla (hona)
född 2019-08-30

Lilla Trolla
är ett lekfullt charmtoll som spinner och älskar gos. Hon har redan blivit kompis med jourhemmets stora hund.

Trolla är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta fr.o.m 22 november.

Tingad
Lakrits (hane)
född 2019-08-30

Lakrits
är lillkillen som hakar när på syskonen hittar på bus. Han älskar att gosa och spinner högt. Även han gillar jourhemmets stora hund.

Lakrits är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta fr.o.m 22 november.

Adopterad
Pricken (hona)
född 2019-08-30

Pricken
är en vänlig lekfull flicka som gillar att vara med och observera. Hon spinner gärna men behöver lite tid för att lära känna dig.

Pricken är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta fr.o.m 22 november.

Tingad
Molltaz
född 2019-08-30

Molltaz
är charmkillen med attityd. Han vill gärna vara med och undersöka allt du gör men behöver lite tid och för att få förtroende för dig.

Molltaz är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta fr.o.m 22 november.