Lilla My, Marco och Mateo föddes i en fuktig torpargrund av sin skygga mamma i slutet av sommaren. När de kom till föreningen var de mycket rädda och osäkra på människan och det har tagit lite extra tid för dem att förstå att tvåbeningar är trygga och pålitliga. De har utvecklats enormt sedan de kom till ett av skyggisteamets jourhem och längtar nu efter egna för-alltid-hem. Alla tre katterna söker lite lugnare hem utan för små barn.

Adopterad
Lilla My
född 2019-08-09


Lilla My är en fantastisk liten katt som gärna ligger i knät och kurrar på dem hon känner trygghet med. Hon älskar att leka med sitt fjäderspö och är helt otroligt graciös när hon hoppar rätt upp, gör en volt, fångar fjädervippan och landar på tassarna. Hon vill ha en trygg och snäll kattkompis som tar emot henne i det nya hemmet.

Lilla My är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Marco
född 2019-08-09


Marco är en klok liten kille. Han har en lite robust kroppsbyggnad och älskar mat. Hans energi är lugn och han är riktigt snäll men samtidigt full i bus. Precis som sina syskon är han lite blyg och vill ha en snäll och trygg kattkompis i sitt nya hem. Han tar väldigt gärna med sig sin bror Mateo som är bästa buspartnern. Om inte Mateo flyttar med så önskar han sig en trygg och snäll kattkompis som sällskap.

Marco är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Mateo
född 2019-08-09


Mateo är snäll kille med ett hjärta av guld. Han älskar att leka och är oftast försiktig när han ska upptäcka nya saker. Tycker om att bli klappad när han lärt känna dig och busar gärna omkring med sina syskon. Han är full av energi och upptäckarlust.
Mateo och Marco skulle trivas tillsammans i ett nytt hem. Om inte Marco flyttar med så önskar han sig en trygg och snäll kattkompis som sällskap.

Mateo är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.
Lilla My
Lilla My
Marco
Mateo
Marco
Mateo
Marco