Syskonen Ninja, Soya och Wasabi från Stättared. Födda hemlösa av hemlösa mamman Kajsa och infångade vid 8 veckors ålder.

Adopterad
Ninja
född 2019-06-25


Charmiga Ninja möter glatt på morgonen och visar vägen till matskålen. Han älskar mat!Han gillar också att slingra sig runt benen när man går så att han nästan läger fälleben. Han är en nyfiken kille som helst vill ha koll på var du är, så räkna inte med att bli ensam särskilt länge om du går in i ett annat rum!
Ninja är en kelgris och när han spinner låter han som en hel motorfabrik, högt och tydligt. Han gillar att "buffas" och går med på att bli kliad på magen. Han har en speciell iakttagande och lite stirrig blick som är en stor del i hans charm.
Ninja trivs bra tillsammans med sin syster Soya och finns det inte redan en katt i hemmet så tar han gärna med sig henne i flytten.
Ninja är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Ninja
Ninja
Ninja

Adopterad
Soya
född 2019-06-25


Soya har en lite försiktigare frantoning än sin bror Ninja och övervakar gärna vad du gör från en lite högre plats. 
Hon kelar gärna när hon är trygg med dig och möter dig glatt på morgonen när det är dags för mat och morgonkel.
Soya väldigt lekfull och gosig men som sagt lite försiktig i det hon gör, hon sover gärna i klätterställningen eller på soffan.

Soya trivs bra tillsammans med sin bror Ninja och finns det inte redan en katt i hemmet så tar hon gärna med sig honom i flytten.

Soya är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Soya
Soya
Soya
Soya
SoyaWasabi
född 2019-06-25


Fina Wasabi är den lite försiktiga och fundersama typen som man behöver ge lite tid att vänja sig vid förändringar innan tryggheten kommer. Hon behöver någon som skämmer bort henne lite och vill ha ett lugnt hem med en snäll trygg kattkompis. Hon gillar torrfoder väldigt mycket men mumsar också gärna godisar. Bjuds det godis frossar hon om hon får chansen.
Wasabi ligger gärna i fönstret och sover och blir extra nöjd om hon hittar en solstrimma att ligga och värma sig i.

Wasabi är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Wasabi
Wasabi
Wasabi