Sessan von Torp hämtades i slutet av maj från ett liv i misär i ett torp. Läs mer om "Torpkatterna" här

Adopterad
Kattmamman Sessan von Torp
född 2018-04-01


Fina lilla Sessan von Torp levde sitt liv i misären i torpet tillsammans med många andra katter. När vi kunde komma till undsättning var hon dräktig och födde sina ungar Sofia, Kasper och Louise en månad senare. När hennes ungar var 6 veckor anslöt hittekatten Jonathan till kullen, Sessan tvekade aldrig att ta emot honom också.
Sessan är en ganska liten hona som hälsar på alla som kommer på besök men vill lära känna sin människa lite mer innan hon är helt bekväm med kelet. Men när hon känner dig så är hon otroligt mysig och buffas i ansiktet och ligger nära dig i soffan. Vi tror att hon kommer att utvecklas till en härligt social och fin knäkatt när hon är kastrerad och fått ett lugnt hem där hon får stå i centrum för all kärlek.
Sessan är van vid andra katter, föredrar lite lugnare barn och skulle trivas fint som innekatt.

Sessan blir klar för adoption under mitten av november när hon är kastrerad, chippad och vaccinerad.
 

Jonathan
född 2019-06-23

 

Denna fina killen hittades ensam och förtvivlad i Horred när han bara var 6 veckor gammal. Han togs emot med öppna tassar av fostermor Sessan och sina bonussyskon och blev direkt en i kullen.
Han busar o leker gärna med sina syskon. En gång blev det lite väl hårdhänt så han skadade örat som svullnade upp och blev infekterat. Så sin unga ålder till trots har han redan ett ärrat öra där toppen inte gick att rädda.
 

Jonathan är en nyfiken krabat men ändå lite blyg mot nya personer. Han älskar kel och gos och vill gärna vara nära hela tiden när han lärt känna dig. Han söker ett lugnt hem utan små barn och har gärna mycket sällskap på dagarna.
 
Han är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Adopterad
Kasper
Född 2019-06-23

Adopterad
Louise
Född 2019-06-23


Tingad
Sofia
Född 2019-06-23