Hur går en adoption till?

Katterna hos Djurskyddet Norra Halland kostar 1200:-.

Katter äldre än 8 månader är vid tidpunkten för adoption kastrerade, vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

Kattungar är vid tidpunkten för adoption vaccinerade, id-märkta och avmaskade.

Vi ser alltid till kattens bästa när vi adopterar bort en katt och har därför inget kösystem utan försöker att matcha ihop katten med rätt husse/matte. I regel  låter vi flera personer få träffa katten i jourhemmet, därefter tar vi i samråd med jourhemmet ett beslut om vem som katten blir adopterad till.
Får du inte adoptera ena gången innebär det inte att du inte får göra det nästa gång heller, då kanske du är precis vad den katten behöver!

När du har blivit utvald att adoptera en viss katt (inte tidigare) behöver du TINGA den, det gör du genom att betala in 200:- via Swish till 1233944048 eller till postgirot 89874-2. Skriv TINGA och kattens namn i meddelanderutan så att vi vet vilken katt det gäller. Avgiften återbetalas inte om du ångrar dig men dras naturligtvis av på adoptionskostnaden.

Kontakta oss via formuläret nedan och berätta lite om vad ni har att erbjuda den katten ni är intresserade av. Vi återkommer så snart det är möjligt.
 

Försäkra din katt

Alla våra katter omfattas av en olycksfallsförsäkring hos SVELAND. Väljer ni att teckna en försäkring på er nyadopterade katt hos SVELAND så slipper ni karenstiden. I samband med adoption får man som nybliven kattägare erbjudande om att teckna fortsatt försäkring hos SVELAND.

Intresseanmälan adoption


  • Berätta lite om dig och vad du har erbjuda katten du är intresserad av.