Här finns de katter som söker nya hem just nu. Finns det inga katter här har vi för tillfället inga som är klara för adoption.


Läs mer om hur det går till att adoptera och fyll i din anmälan via knappen till höger.

Stevie och Misty
Födda 2015-05-01

Stevie (hane) och Misty (hona) har nyligen förlorat sin matte och behöver få en ny kärleksfull ägare. 
De är två snälla och lite försiktiga syskon som levt ett tryggt och stillsamt liv i en lägenhet med en härlig innätad balkong. När de lärt känna dig vill de gärna vara nära och gillar att kela, men uppskattar inte riktigt att bli lyfta eller omkringburna. De leker gärna tillsammans och ibland delar de sovplats.
Vi tror att Stevie och Misty skulle trivas i ett hem med lite större barn. De flyttar gärna tillsammans eftersom de behöver en snäll kattkompis som sällskap så att inte dagarna blir långa och ensamma.

Båda katterna är kastrerade, chippade och vaccinerade och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Stevie
Misty

Katt med speciella behov!

Rut

Född 2013

Rut är en dam på runt 6 år som älskar uteliv. Hon vill inte gärna vara inne, men en varm och skön sovplats i tex ett uterum uppskattar hon desto mer. Människor är som bäst när de lockar med skinka, då kan Rut tänka sig komma ända in i huset och bli klappad. Det kan ta lite tid men när man får hennes förtroende, så har man det. Rut är frisk för övrigt men har har tandsjukdomen Forl/TR. Flera tänder är redan bortopererade och årlig tandkontroll förenat med eventuella tandoperationer är ett måste för denna dam. Det är kostsamt men inget som kan prioriteras bort. Detta är viktigt att vara medveten om ifall man vill adoptera Rut.

Läs på om Forl/TR och vad det innebär på t.ex. dessa länkar.

http://glanna.se/Hundsidan/forl-eller-tr-hos-katter/

https://www.universitetsdjursjukhuset.se/smadjurskliniken/specialistmottagningar/odontologi/forl/