Alice
född 2019-10-09


Fina lilla Alice är en känslig liten katt som haft en lite trasslig start i livet. Född hemlös men infångad vid 6-7 veckors ålder och fick då en snäll kattkompis att växa upp med. Men det blev inte helt lyckat och hon har därför inte riktigt funnit tryggheten tillsammans med människan så som hon borde ha gjort.

Alice var väldigt försiktig de första dagarna när hon kom till oss under stressande o ledsamma former. Hon saknade sin kattkompis i början men leklusten vann strax över oron hon kände och hon har ganska snabbt blivit trygg i sitt kattvana jourhem. Hon älskar att leka med sin fjädervippa och hoppar jättehögt när hon leker. Hon är nyfiken och tillgiven mot "sin" människa. För att vinna hennes förtroende behöver hon få lite tid men när hon är trygg med dig visar hon stor lycka när hon får kela. Hon är fortfarande otrygg vid förändringar men när hon fått bo in sig en längre tid kommer hon sannolikt att bli en härlig och väldigt tillgiven knäkatt. Med rätt förutsättningar och en kattklok ägare kommer hon snart att blomma ut.

Till Alice söker vi ett kärleksfullt lugnt hem utan barn och med en snäll o lekfull kattkompis. Hon har alltid varit innekatt och det behöver hon fortsätta att vara eftersom hon är lite ängslig o försiktig. Hon är van vid att gå ut på en balkong och visar stor lycka o nyfikenhet när hon är ute på jourhemmets trygga innätade altan.
Alice ska inte flyttas mellan olika bostäder eller bo på kattpensionat. Att gå ut i sele är sannolikt inget för Alice.

Alice är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.