Kattmamman Anja
född 2021-04-30


Vackra snövita Anja är mamma till kattungarna Walter, Lollo och John. Hon kommer från en gård där hon bott ute hela sitt liv tillsammans med flera andra katter. Hon är fortfarande lite reserverad mot nya människor och håller på att vänja sig vid det märkliga livet som tvåbeningar lever inomhus. Hastiga rörelser och höga oväntade ljud är alltid läskigt för en katt som inte är van vid innelivet även om de som Anja är ganska van och trygg med människor utomhus. När hon lärt känna sin nya människa och man närmar sig på hennes villkor tar hon gärna emot kli och gos bakom örat och under hakan, då spinner hon högt.

Anja flyttar gärna tillsammans med någon av sina ungar men skulle säkert också bli glad över att få återförenas med sin syster Zima som bor i ett annat jourhem med sin något äldre kull. Ska hon flytta själv är det en stark önskan att det finns en snäll och lekfull katt i hemmet sedan tidigare.
Anja söker ett lugnt hem med kattvana som kan hjälpa henne att våga det sista steget och blomma ut helt. Hon kommer att bli en fantastiskt trevlig familjemedlem, vacker som en dröm är hon redan. Vi önskar Anja ett hem där hon i framtiden även kan få gå ut och lufta morrhåren i en trygg utemiljö, långt från bilvägar och annat som är farligt för en katt. Ska hon bli innekatt krävs en större boendeyta och tillgång till en nätad eller inglasad balkong. Nätningen ska vara klar innan hon flyttar in. Anja ska inte flyttas mellan olika bostäder eller bo på kattpensionat.

Anja ska kastreras, chippas och vaccineras i slutet av oktober och blir klar för adoption första halvan av november. Hon flyttar gärna tillsammans med någon av sina ungar.

Lollo Popcorn Adopterad
född 2022-07-24

Lollo är kattflickan som alltid är redo för äventyr och nya upptäckter, som ett litet popcorn hoppar hon runt i huset. Hon älskar också doften av popcorn och stjäl gärna några från jourfamiljens fredagsmys. Hon är social och sällskaplig och fullt hörande. Lollo flyttar gärna till sitt för-alltid-hem tillsammans med sin mamma eller något av sina syskon. Ska hon flytta själv måste det finnas en snäll ung och lekfull kattkompis i hemmet sedan tidigare.

Lollo är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

John Snow Adopterad
född 2022-07-24

John är storebror i den vita kattfamiljen. Han har ett väldigt speciellt vackert ansikte med sina olikfärgade ögon, ett blått och ett grönt. Han är hörande men kan eventuellt ha något nedsatt hörsel. John är trygg o stabil och självklart lika busig som sina syskon. Han är en alldeles underbar kattunge som gärna flyttar till sitt för-alltid-hem tillsammans med sin mamma eller något av sina syskon. Ska han flytta själv måste det finnas en snäll ung och lekfull kattkompis i hemmet sedan tidigare. Eftersom John ev hör lite dåligt önskar vi att han förblir innekatt och att han då helst ska ha tillgång till en nätad eller inglasad balkong/uteplats.

John är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Walter White (döv) Adopterad
född 2022-07-24

Walter är en otroligt mysig liten kille som det är lätt att förälska sig i. Han älskar sällskap och är ofta först fram för att gosa och leka. Han är helt döv, men kompenserar det med sina andra sinnen och lever som vilken katt som helst. Han flyttar gärna tillsammans med något av sina syskon eller mamma Anja. Ska han flytta själv måste det finnas en snäll ung och lekfull kattkompis i hemmet sedan tidigare. Eftersom han är döv ska han leva som innekatt och helst ha tillgång till en nätad eller inglasad balkong/uteplats.

Walter är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Lollo Popcorn 7 veckor gammal
John Snow 7 veckor
John Snow 7 veckor
Walter White 7 veckor
Walter White 7 veckor