Anna-Lisa
född 2013-02-14Kärleksfulla och trevliga Anna-Lisa har levt hela sitt liv på en gård tillsammans med sin äldre husse och några katter till. Husse älskade sina katter och de var mer än välkomna att vara med honom inne i huset när de inte ville vara ute kolla läget på den gamla släktgården.

Vi anar att Anna-Lisa var husses favoritkatt som tillbringade mer tid inne med honom än någon av kattkompisarna. Hon är en lugn och social katt som tycker om alla sorters människor. Hon gillar mycket kel och att vara med där du är. På natten sover hon gärna i sängen.

Till allra finaste Anna-Lisa söker vi ett lugnt lantligt hem med mycket sällskap och  fri tillgång till en trygg utemiljö långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en katt. Anna-Lisa är van vid andra snälla och vänliga katter men ska inte ha sällskap av en kattunge. Anna-Lisa kan absolut bli ensam katt och vill gärna ha en tvåbent pensionärsbetjänt som ger mycket sällskap på dagarna.

Anna-Lisa är kastrerad, chippad och vaccinerad en gång. Hon har även gjort en seniorkontroll som visade att hon är en frisk myspropp. Hon är även tagit bort tandsten och fått sina tänder röntgade och allt såg jättefint ut.

Anna-Lisa är redo att flytta när rätt hem dyker upp.