Kattmamman Anna
född 2017-04-01


Vackra Anna har levt hela sitt liv tillsammans med många andra katter i ett i övrigt ganska normalt hem. Alla katterna var okastrerade och man höll nere antalet genom att direkt ha ihjäl alla kattungar som föddes. Hur många kullar Anna tvingats bära, föda och sedan direkt förlora vet vi inte men att det är många kan vi vara säkra på. När vi fick chans att tömma huset på katter så var Anna dräktig igen och oron i hennes ögon gick inte att ta miste på. Skulle de här människorna också ta hennes ungar? Hon gjorde allt hon kunde för att gömma dem i jourhemmet, hennes instinkt var så stark att skydda dem. Men den här gången fick hon behålla dem och hon tog dessutom utan att tveka till sig en nyfödd moderslös unge när hennes egna var en vecka gamla. 

Anna är trygg och social, pratar mycket med både sina ungar och de vuxna tvåbeningarna i jourhemmet. Hon tolererar de något stojiga och högljudda barnen men söker sig inte till dem. När hon vill ha närhet och mysa är det de lugna vuxna som gäller. Får hon landa i ett eget lugnt hem kommer hon att utvecklas och ta för sig ännu mer och bli en riktigt mysig och gosig familjemedlem. Hon är lugn och förnöjd och skulle kunna trivas bra som innekatt med tillgång till nätad balkong eller uteplats. Hon skulle antagligen inte ha något emot en snäll kattkompis men barn med spring i benen och kraftiga stämband slipper hon gärna.

Anna ska kastreras, chippas och vaccineras när ungarna är flygfärdiga och kommer att vara tillgänglig för adoption under första halvan av juni.

Finns i jourhem i Kungsbacka.Svea (tingad)
född 2020-02-29


Svea är en lugn och trygg tjej med god aptit. Hon busar gärna med sina syskon men tycker också om att mysa med mamma. Hon har alltid varit lite större än de andra och det tror vi beror på det stora behovet lugn och av närhet till sin mamma och sin goda aptit på tutte

Svea är chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är redo att flytta tidigast 23/5.

Finns i jourhem i Kungsbacka

Babben (tingad)
född 2020-02-29

Babben har både lugnet och lekfullheten i sig. Social och nyfiken och har varken varit först eller sist på nya saker. Hon är väldigt nyfiken på nya platser och gör sitt yttersta för att komma förbi avspärrningarna för att utforska. En liten rymmardrottning i vardande!

Babben är chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är redo att flytta tidigast 23/5.

Finns i jourhem i Kungsbacka.

 (adopteras av jourhemmet)
Luna
född 2020-02-29


Luna är nyfiken och framåt! Älskar att busa och upptäcka världen med sina syskon. Mycket lekstark och full av upptåg!

Luna är chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är redo att flytta tidigast 23/5.

Finns i jourhem i Kungsbacka

(adopteras av jourhemmet)
Julia
född 2020-02-29


Julia har varit först med ALLT. Diflaskan, kattmaten, kattlådan och att utforska världen utanför boet. Hon är en nyfiken kattunge full i bus.

Julia är chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är redo att flytta tidigast 23/5.

Finns i jourhem i Kungsbacka