Kattmamman Annika kommer från ett hem där kattsituationen gått helt över styr. Man började med att skaffa tre okastrerade honkatter för fyra år sedan, Annika var en av dem. Men när man inte blir kastrerad blir man snart dräktig och många många kullar har fötts i hemmet av Annika, hennes två lika gamla systrar och deras avkommor. När vi kom till hemmet kryllade det av kattungar och en "flock" på 12 ungar sköttes gemensamt av Annika och systrarna Smilla och Doris Näs. Vilken unge som hörde till vilken mamma var en omöjlighet att lista ut eftersom de betraktade alla sina tre mammor som mamma och är väldigt nära varandra i ålder.

Läs mer om adoption, våra adoptionsvillkor och lämna intresseanmälan via den blåa knappen här under.

Kattmamman Annika
född 2017-02-14

Fantastiska Annika har fött alldeleles för många ungar i sitt liv men nu är det äntligen slut med det. Denna tåliga duktiga mamma är väldigt mjuk och mild och vill gärna ha uppmärksamhet och närhet. Att äga Annika kommer att bli en härlig resa för den som adopterar henne.

Eftersom Annika har levt mycket ute söker hon ett hem där hon kan gå ut och spankulera i en trygg utemiljö. Annika bör fungera med barn som inte är allt för små. Hon är van vid många andra katter och har antagligen ganska tjockt skinn på näsan så några dominanta kattkompisar ska hon inte. Hon skulle säkert att älska att vara ensam katt i ett hem och då få all kärlek och uppmärksamhet för sig själv. För kärlek o närhet gillar hon denna härliga dam.
Annika ska inte flyttas mellan olika bostäder eller bo på kattpensionat och promenader i sele är inte hennes grej.

 Annika  är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Anna Adopterad
2021-05-10


Anna är lugn men självsäker! Leker mycket med syskonen men gillar även egna äventyr och tar varje chans hon får!En trygg o busig liten fröken som möter livet med nyfikenhet. Anna flyttar gärna med ett av sina syskon.

Anna är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när hon är redo att flytta tidigast 2021-08-02

Classe Adopterad
född 2021-05-10


Classe är social och alltid framme först när man kommer hem. Han har mycket energi och gillar att busa med syskonen, speciellt  med Kristian.
Classe flyttar gärna med ett av sina syskon.

Classe är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när han är redo att flytta tidigast 2021-08-02

Kristian Adopterad
född 2021-05-10


Kristian älskar att ta det lugnt lika mycket som att leka. Allt eller inget. Han gillar att utmana sig själv och se vad han klarar av att göra och inte.
Kristian flyttar gärna med ett av sina syskon.

Han är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när han är redo att flytta tidigast 2021-08-02

Mia Adopterad
född 2021-05-10


Mia älskar att leka och visa framfötterna. Hon var en av dom som var blygast när hon kom men har utvecklats så mycket. Hon gillar att mysa med mamma eller följa med Anna på äventyr.
Mia flyttar gärna tillsammans med ett syskon, allra helst Anna.

Mia är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när hon är redo att flytta tidigast 2021-08-02