Morris
född 2020-05-20


Superfina Morris är en försiktig kille som gärna söker sin skygga kattmamma Arwens trygghet. Han gillar att klättra och hoppa, man kan lyfta honom men är inte helt bekväm med det än. Han behöver lite tid på sig i sitt nya hem för att vänja sig vid människans kärlek och alla ljud och nyheter. Morris är född inne i tryggheten och har träffat kärleksfulla människor från första stund men en skygg mamma hämmar en lite försiktig kisse. Han söker ett hem med en trygg kattkompis och utan små barn. Han flyttar gärna tillsammans med något av sina syskon.

Morris är chippad, vaccinerad och avmaskad när han är klar att flytta tidigast den 12 augusti.

Tingad
Sally
född 2020-05-20


Sally är en social skönhet som kommer direkt när dörren öppnas. Orädd och busig och låter sig bäras och älskar att bli kliad.
Hon är den modigaste i syskonskaran och en liten föebild för sina lite mer försiktiga syskon. Hon söker ett hem med en trygg kattkompis och utan för små barn.
Hon flyttar gärna tillsammans med något av sina syskon.

Sally är chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är klar att flytta tidigast den 12 augusti.

Milou
född 2020-05-20


Milou är en riktig snygging med jättefin teckning i pälsen. Han är nyfiken och lekfull och busar gärna med sina kullkompisar. Han är inte helt bekväm med att bli upplyft eller buren än och behöver lite tid på sig i sitt nya hem för att vänja sig vid människans kärlek och alla ljud och nyheter. Att människan är bra vet han redan men det är ju så mycket en liten  katt ska vänja sig vid och upptäcka i ett nytt hem. Milou söker ett hem med en trygg kattkompis och utan små barn. Han flyttar gärna tillsammans med något av sina syskon.

Milou är chippad, vaccinerad och avmaskad när han är klar att flytta tidigast den 12 augusti.