Det var en kall och regnig sommardag när den skygga lilla kattfamiljen dök upp på tomten hos en familj i Anneberg, Kungsbacka. De sökte skydd för regnet under ett litet förrådshus och värmde sina kalla blöta tassar på rören med varmvatten som ledde till poolen intill. De var vrålhungriga och blöta, livet som hemlös katt är tufft. Vi kunde snabbt fånga in dem, fyra ungar och deras väldigt unga mamma, och placera dem i ett jourhem där deras resa från skygg till trygg började.
 

Saga
född 2020-06-10


Saga är en pigg och nyfiken tjej och den i syskonskaran som varit modigast från början. Hon lärde sig snabbt att människan är bra att ha och kan inte få nog av kärlek. Hon älskar att ligga i knät och gosar gärna länge. Hon har ett gott självförtroende och pratar mycket, men nya människor är fortfarande ganska läskigt och hon behöver lite tid för vänja sig vid förändringar och ny miljö.
Denna ljuvliga lilla tjej älskar sin syster Siv och adopteras endast ut tillsammans med henne. Syskonen söker ett lugnt och tryggt hem utan yngre barn.

Saga är chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Siv
född 2020-06-10


Lilla Siv är en otroligt vacker men lite blyg katt. Det tar lite tid innan hon litar på nya människor och det var inte längesedan hon började uppskatta beröring och klappar. När hon är trygg ligger hon gärna i ditt knä och kurrar när du kelar med henne. Att leka är jättekul, specielt med fjädervippan och leksaksmössen. I leken glömmer hon snabbt att tillvaron kan vara lite läskig och hon och syskonen far fram som en tornado i jourhemmet. Siv adopteras endast ut med sin syster Saga som ger henne mycket trygghet. Du som vill bli hennes ägare ska vara lugn och kattvan och förstå att hon behöver sin tid innan hon blommar ut igen i ett nytt hem.

Siv är chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Ej klar för adoption
Astrid
född 2019-08-01

Ej klar för adoption
Signe
född 2020-06-10

Ej klar för adoption
Embla
född 2020-06-10