Bamse
född 2018-02-14


Allra finaste Bamse har haft otur att vandra mellan mer eller mindre oseriösa ägare under livet. Trots en del otrevliga situationer har han blivit en mysig och social kille som gärna vill ha ditt sällskap. Nu söker vi hans trygga framtid, ett hem som varar för alltid så att han äntligen kan få känna sig hemma och njuta av att vara älskad.

Bamse är en riktig raring som vill vara nära sin ägare. Han är full i bus och leker gärna, älskar att sova i sängen och spinner och trampar med tassarna när han får din uppmärksamhet. Hans tidigare liv gör att han reagerar på höga ljud och rörelser som kan upplevas som hotfulla. Man märker att han inte alltid haft det så bra, han sjunker undan lite när man klappar honom på ryggen men älskar bli klappad under hakan. Bamse är en väldigt trevlig katt som kommer att återfå sin säkerhet snabbt bara han kommer till ett lugnt tryggt hem.

Till denna vackra snälla katt söker vi ett lugnt hem utan små barn och där han får mycket sällskap, inte bara nu under coronapandemin utan även i framtiden. Bamse skulle antagligen uppskatta en snäll o busig yngre katt som sällskap. Han är van innekatt och kan gärna fortsätta vara det om ytan inte är för liten, finns det möjlighet till en nätad/inglasad balkong eller altan att spana från är det ett extra plus. Ska han få chans att vistas ute också ska utemiljön vara trygg med långt avstånd till trafikerade vägar och andra faror. Läs våra adoptionsvillkor.