Barbie
Ålder okänd
Uppskattat födelsedatum  2021-02-14Barbie är en mysig och busig liten tjej som gärna leker med både sig själv och tvåbeningar. Rullande leksaker, kartonger och tunnlar är favoriterna och hon gillar att jaga efter saker som jourhemmets tvåbeningar kastar. 
Att utforska nya utrymmen och dofter är också en spännande syssla liksom att sitta i fönstret och spana på människor och fåglar. När hon inte leker drar hon sig gärna tillbaka till katträdets högsta avsats för att vila. Därifrån har hon koll på var hennes betjänter befinner sig och är snabb ner om det verkar vara något skoj på gång eller om det kan tänkas vara matdags. Barbie älskar mat och väntar ivrigt vid matskålen när det är dags för en portion.

Barbie följer sina tvåbeningar i hela hemmet men hoppar inte upp i knät för att punktmarkera dem, att hålla koll en liten bit ifrån är hennes grej. Vill hon ha uppmärksamhet visar hon det tydligt genom att prata högt med sina tvåbenta vänner som hon då gärna tar emot godis och klappar från. Klappar på huvudet älskar hon men magen får man inte röra.

Till Barbie söker vi ett kattvant hem utan små barn. Vi ser helst att Barbie hittar ett hem där hon även får chans att gå ut på egen tass när andan faller på. Då krävs det såklart att det är en trygg utemiljö långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en liten katt.

Barbie är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad. Hon är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.