Älskade lilla Bella kommer från ett hem där katthållningen gick helt över styr med många okastrerade honor och hanar. Bella valde till skillnad mot många av de andra honorna i hemmet att föda sina ungar inomhus trots det kaos som rådde där. Längst in i en garderob hittade hon en fristad för sig och ungarna. Bella är en av våra kattmammehjältar som bara var skinn och ben när vi kom till undsättning. Att ge di till 5 hungriga små ungar när man själv inte får i sig nog med mat höll på att kosta henne livet. Efter en lång tids kämpande mot manisk hunger och diarrer pga mask mår Bella äntligen bra och har gått upp i vikt och blev nyligen kastrerad. Bella är en ljuvlig katt och har fem lika ljuvliga ungar. Nu ska vi hitta härliga livslånga hem till dem alla!

Kattmamman Bella
född 2020-02-14


Bella är en nätt liten kattfröken som har varit en fantastisk mamma trots att hennes tunna kropp knappt mäktat med uppgiften. Hon tog tacksamt emot jourhemmets hjälp med stödmatning av de 5 små hungriga ungarna så att hennes egen kropp kunde börja återhämta sig. Hon är en gosig tjej som älskar att kela och deltar gärna i kattungarnas lek, hon är ju inte så gammal själv heller.

Till Bella söker vi ett hem utan mindre barn, men lite äldre går bra. Bella ska vara innekatt på en större bostadsyta och med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan. Vi ser gärna att Bella får sällskap av Zingo i sitt nya hem eller att hon annars blir ensam katt. Eventuellt att hon får sällskap av en kattunge längre fram.

Bella är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Frillesås

Bella

Adopterad
Zingo (hona)
född 2021-06-18


Zingo är en härlig tjej som gärna bär omkring på sina leksaker och hon älskar att busa och springa i lektunneln. Så en lektunnel är ett måste i hennes nya hem. Zingo har varit den försiktigaste av kullsyskonen men har nu börjat blomma ut och är tryggare på egen hand. Till nya hemmet vill hon gärna ha med sig  mamma Bella men kan flytta på egen hand om det finns en snäll och lekfull kompis i nya hemmet. Hon är van vid många katter då de var 5 busiga små syskon från början.

Zingo är kastrerad, chippad, vaccinerad, avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Frillesås

Zingo

Adopterad
Maxi (hane)
född 2021-06-18


Maxi är störst och syskonskarans nallebjörn som är mycket social och hänsynsfull mot sina betydligt mer småväxta syskon. Han leker försiktigt med dem som om han vet att han med sin storlek skulle kunna vara för tuff.

Han älskar att busa och testar gärna sina gränser när han klättrar omring på klösträdet. Maxi är lika social som busig och spinner högt när han landar i människans famn för lite vila och mys.

Maxi är chippad, vaccinerad, avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Frillesås

Maxi

Festis (hane) Adopterad
född 2021-06-18


Festis är en lite försiktig kille som gärna utforskar alla skrymslen och vrår. Går det att komma in under eller bakom något så testar han det. Han är busig som sina syskon men inte den mest tongivande i syskonskaran. Han gillar närhet och sällskap och är en mycket social kille. Han vill gärna ha med sig ett syskon eller mamma Bella i flytten.

Festis är chippad, vaccinerad, avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Frillesås

Pepsi (hona) Adopterad
född 2021-06-18

Pepsi är en liten busig tjej som gärna hoppar upp i knät. Trots att hon är mycket mindre så drar hon sig inte för att utmana sin bror Maxi på en brottningsmatch eller jage. Hon är en kaxig tjej som gärna jagar pingisbollar och nyfiket upptäcker nya saker.  Går det att hoppa upp på saker för att utforska så är det Pepsi som är först på plats.

Pepsi är chippad, vaccinerad, avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Frillesås

Mango (hona) Adopterad
född 2021-06-18

Busiga lilla Mango jagar gärna runt med sina syskon. Hon älskar sin kalkonleksak som hon ofta går runt och bär på. Hon har en mild och lite försiktig personlighet men gillar bus och människans närhet. Hon vill gärna ha med sig ett syskon eller mamma Bella i flytten.

Mango är chippad, vaccinerad, avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Frillesås