Bianco
född 2023-06-10

Bianco hittades tillsammans med sin bror Bernhard när de irrade över en vältrafikerad väg i Vallda, Kungsbacka. Någon mamma eller syskon hittade aldrig och vi har starka misstankar om att syskonen dumpats på en plats alldeles intill vägen.
Bianco är en liten katt med stora känslor, allt han gör gör han med hela sin kropp och sitt sinne. Högst på listan på vad som är det bästa i världen är mat och leka. Vilken ordning är dock oklart. När maten börjar ta slut eller när han tycker det är dags för ny mat berättar han det högljutt. Han är en hejare på att sno mat från människor också. Leker gör Bianco gärna och då helst tillsammans med något av sina syskon, det finns alltid någon som ställer upp.
Han spinner ofta och högt, vilket gör det lätt att lokalisera honom i ett mörkt rum. Han tar gärna emot klappar där han ligger eller så kommer han och lägger sig bredvid i soffan eller sängen. Bianco avvaktar lite om det kommer besök men hans blyghet försvinner snabbt! Och då kan han både leka och kela med nykomlingarna. Bianco flyttar gärna tillsammans med sin bror Bernhard eller något annat av bonussyskonen som finns i samma jourhem.  (Berit, Bertil, Bengt, Bruno, Bullen)

Bianco söker vi ett stimulerande och lekfullt hem där det finns minst en snäll och lekfull yngre kattkompis sedan innan. Tillgång till nätad eller inglasad balkong eller altan är ett starkt önskemål om han ska bli innekatt, speciellt om boendeytan inte är så stor.  Ska han även få chansen  att springa fritt utomhus ska det vara en trygg utemiljö långt från trafikerade vägar eller annat som kan vara farligt för en katt. Eftersom Bianco är lite försiktig mot nykomlingar så tror vi inte att han passar i en familj med små barn.

Härliga Bianco är klar att flytta i mitten av september och är då grundvaccinerad, chippad och besiktigad.