Ungarna Abbe, Ebba och Ida är kattmamman Bibbis biologiska ungar födda i jourhemmet. När de var ca 7 vecckor anslöt hittekattungen Spirit till kullen och 2 veckor senare kom lilla Yngve. Alla 5 ungarna leker och busar med varandra och får  förutom av Bibbi även omsorg av "bonusmamman" Asti som är jourhemmets egen snälla och omhändertagande kastrerade hona.

Tingad
Ida
född 2022-07-28

Väntar besök
Yngve
född 2022-08-16


Klar för adoption tidigast 10/11.

Väntar besök
Abbe
född 2022-07-28


Här är killen som är nyfiken och vill vara med när saker händer! Han busar gärna med sina systrar och jourhemmets snälla honkatt Asti. Han sover i tvåbeningarnas säng ibland och gillar att hjälpa till och bädda! Abbe är en tuff kille men som oxå tycker om att ligga i knät och bli klappad.
Om Abbe flyttar utan någon kompis i kullen måste det finnas en ung och lekfull katt i hemmet sedan tidigare.

Abbe är chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta efter den 26/10.

Väntar besök
Ebba
född 2022-07-28


Ebba är mjuk och kelig liten tjej. Hon tycker om att leka och busa med sina syskon och med jourhemmets snälla honkatt Asti. Hon är en nyfiken och aktiv liten tjej, att hitta nya spännande platser eller hålla koll på vad de andra gör för kul är ett måste för Ebba.
Om Ebba flyttar utan någon kompis i kullen måste det finnas en ung och lekfull katt i hemmet sedan tidigare.

Ebba är chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta efter den 26/10.

Väntar besök
Spirit
född 2022-07-28


Här är tjejen med fart, ett riktigt busigt yrväder men med glimten i ögat. Hon är väldigt lekfull och busar mycket med bonusyskonen. Lillebror Yngve tycker hon extra mycket om och de leker och vilar ofta ihop. Hon kurrar högt när hon blir klappad och sover gärna nära tvåbeningarna i sängen.
Om Spirit flyttar utan någon kompis i kullen måste det finnas en ung och lekfull katt i hemmet sedan tidigare. Lillebror Yngve är 3 veckor yngre än Spirit så han är inte klar för adoption förrän tidigast 10/11, men de två flyttar väldigt gärna tillsammans.

Spirit är chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta efter den 26/10.