Chess Adopterad
född 2019-02-14


3 ungar (Fia, Yatzi, Othello)
födda 2021-05-30

1 bonusunge (Uno)
född 2021-05-23

Mamma Chess . Lugn och  försiktig hona med väldigt intensiv blick som kommer fram och umgås och ligger på golvet framför tv eller framför soffan . Äter försiktigt ur din hand när ni lärt känna varandra . Här krävs tålamod och kärlek. Gillar att ligga i fönsterblecket och spana ut . Springer undan om det blir för mycket ljud och uppståndelse . Leker med sina ungar ibland men är inte på bushumör när hon är ensam . En pratsam dam som har lite hörselnedsättning och söker ett hem som trygg innekatt i ett större hem med tillgång till nätad eller inglasad balkong. Hon har en mjuk framtoning och vana vid andra katter men håller fortfarande på att lära sig att tvåbeningar är riktigt bra. Hon ska kastreras så snart ungarna är flyttfärdiga och bör själv vara klar för flytt i mitten av september.

Chess ska inte flyttas mellan olika boenden eller bo på kattpensionat.

Väntar besök
Uno (bonusunge)
född 2021-05-23


Uno, om han haft ett indiannamn så hade det varit ”först framme” En riktig piggelin, nyfiken och framme först då det händer något.  Älskar att busa, sola och kommer allt oftare upp i knät för en liten tupplur. Mycket mysig katt!Väntar besök
Yatzi
född 2021-05-30


Yatzi är en mycket charmig hona,  helsvart med några vita strån på halsen . Busar, leker och är väldigt nyfiken. Hon är lite försiktig med att vara i famnen ännu men håller sig alltid i närheten där människorna är och vill gärna vara med.


Adopterad
Fia
född 2021-05-30


Fia är en fint tigrerad hona som spinner högt när man kelar med henne och som gillar att sova nära sina syskon eller människor. Är lite otålig att ligga stilla i famnen än, det händer ju så mycket annat skoj hela tiden

Adopterad
Othello
född 2021-05-30

 
Othello är en snäll och tillgiven katt, han är busig och nyfiken men också väldigt tålmodig när man grejar med honom . Blir lätt omtyckt och är väldans go och mysig att kela med.

Uno
Yatzi
Fia
Othello