Kattmamman Doris Näs
född 2017-02-14


Kattmamman Doris kommer från ett hem där kattsituationen gått helt över styr. Man började med att skaffa tre okastrerade honkatter för fyra år sedan, Doris var en av dem. Men när man inte blir kastrerad blir man snart dräktig och många många kullar har fötts i hemmet av Doris, hennes två lika gamla systrar och deras avkommor. När vi kom till hemmet kryllade det av kattungar och en "flock" på 12 ungar sköttes gemensamt av Doris och systrarna Smilla och Annika. Vilken unge som hörde till vilken mamma var en omöjlighet att lista ut eftersom de betraktade alla sina tre mammor som mamma och är väldigt nära varandra i ålder. Doris är en supertrevlig och vänlig katt som fick ta hand om en mixad kull där vi bedömer att ungarna har lite olika ålder. Det var 4 ungar från början men killarna Nemo och Brutus har redan hunnit flytta till sina för alltid hem.

Finaste Doris Näs är kastrerad, chippad och vaccinerad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Kungsacka

Tess
född 2021-05-24


Tess är en social och kelig tjej som gärna både busar och myser med andra katter och människor. Hon är en trygghet för sin lite mer försiktiga syster så de två tjejerna ska om möjligt flytta tillsammans.

Tess är vaccinerad, chippad och avmaskad och kan flytta så snart rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Kungsacka

Maja
född 2021-05-10


Sockersöta Maja är busig och nyfiken, drar sig inte för en rejäl lekstund med syrran Tess eller jourhemshusse. Kelig är hon också men som en typisk katt väljer hon själv när hon har lust att dela med sig av sitt härliga spinnande.
Maja söker ett lite lugnare hem utan barn, hon vill ha tryggheten i Tess eller sin mamma Doris med sig i flytten.
Maja är vaccinerad, chippad och avmaskad och kan flytta så snart rätt hem dyker upp.

Finns i jourhem i Kungsacka