Dumle (svart och vit)
Twix  (melerad och vit)

födda 2019-10-22


Dumle och Twix är två försynta killar som alltid hänger ihop. De leker gärna tafatt och bästa leksaken enligt dem båda är brorsans svans. Men bäst av allt är att ligga tätt ihop och mysa med varandra.
De var magra, smutsiga och fulla med loppor när de hittades dolda av spån i en ladugård.  Kanske var det där, nära döden, som de fick sina extra täta band. Det var två otrygga små killar som vi sammanförde med kattmamman Sessan och bonusbrodern Plopp. Det mesta i tillvaron var läskigt i början men trygga Sessans omsorg har gjort dem modigare och de busar runt och upptäcker nya saker som vilka kattungar som helst.

Twix gillar mest kli under hakan medan Dumle kastar sig på rygg om det finns en chans till kli på magen. Twix är den tuffare av de två i att testa nya saker, men han är också den som gömmer sig snabbast när det nya verkar läskigt. De är två fantastiskt harmoniska och ljuvliga killar som inte gör mycket väsen av sig. Det är svårt att beskriva dem var för sig, de hör liksom ihop.

Vi tror att dessa godingar skulle trivas bra i de flesta familjer där det det erbjuds både bus och gos. De ska flytta tillsammans.

Dumle och Twix är chippade, vaccinerade och avmaskade och kan flytta när rätt hem dyker upp efter 25/1.