När är Elsa och Smulan kom in till jourhemmet förstod man direkt att detta var en duo man inte kunde dela på. De visade sån kärlek till varandra och hade sin trygghet ihop, trots deras olika personligheter. De fina tjejerna var inte vana vid tvåbenta sedan innan, händer och ansikten tog tid att vänja sig vid. Men när de väl fick tid att blomma ut visade de båda vilka underbara katter de är. Nu är det dags för dem att hitta sitt gemensamma för alltid hem!

Elsa
född 2019-02-14


Vackra Elsa är en tjej med skinn på näsan, hon är nyfiken och vill vara med men att bli klappad är fortfarande lite läskigt. Det kan vara mysigt men på hennes villkor. En liten diva med attityd är hon absolut, stör man hennes skönhetssömn strosar hon runt lite nonchalant. Men hon blir lika glad igen om man kastar en studsig boll och leken är igång. Hon är social och nyfiken när hon känner sig trygg och lärt känna sin människa.

Bara Elsa får tid på sig i ett lugnt och kattvant hem utan små barn kommer hon att blomma ut ännu mer och tillsammans med sin trygghet och lekkamrat Smulan bli en helt fantastisk katt.

Elsa söker alltså ett lugnt hem utan små barn där det erbjuds mycket lek o bus både med människa och Smulan. Eftersom Elsa o Smulan är vana vid utemiljö från den gård de kommer ifrån är såklart ett hem som kan erbjuda en trygg utevistelse extra välkommet även om dessa tjejer nog kan trivas i en större lägenhet med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan. Att gå ut ligger dock längre fram i tiden, först måste dessa båda juveler bli helt trygga med sitt nya hem.

Elsa är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Smulan
född 2020-05-17


Söta rara lilla Smulan, en riktig liten buse som gärna utforskar sin omgivning. Hon insåg ganska fort att bli kliad under hakan och struken över ryggen är något väldigt skönt. Men att bli buren eller nuddad på mage är fortfarande mycket obehagligt. Smulan är sockersöt och använder det gärna till sin fördel när hon svansar runt och ber om en klapp och kanske lite godis för att sedan få leka i mängder. Både med människor och med sin bästa vän Elsa.

Smulan ska flytta tillsammans med Elsa till ett kattvant hem där de tillsammans får tid och utrymme att utvecklas den sista lilla biten som återstår innan de är helt trygga med tvåbeningar. Duon är fantastiskt trevlig och har potential att bli de allra goaste och roligaste katterna man kan tänka sig.

Smulan söker alltså ett lugnt hem utan små barn där det erbjuds mycket lek o bus både med människa och Elsa. Eftersom Elsa o Smulan är vana vid utemiljö från den gård de kommer ifrån är såklart ett hem som kan erbjuda en trygg utevistelse extra välkommet även om dessa tjejer nog kan trivas i en större lägenhet med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan. Att gå ut ligger dock längre fram i tiden, först måste dessa båda juveler bli helt trygga med sitt nya hem.

Smulan är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.