Erroll
född 2018-02-14


Allra finaste tappra Erroll, är  katten med det lite allvarsamma uttrycket som bara vill ha kärlek o närhet. Men först måste han få lära känna dig ordentligt, att vara nära en tvåbening har nämligen inte alltid varit en självklarhet för denna fina kille.
Han dök upp lantligt på en gård i februari 2022 men var i början väldigt försiktig och vågade sig inte fram till människorna som uppmärksammade honom. Men efter att ha fått en skyddad sovplats och många mål mat började han få mer och mer förtroende för den snälla familjen som gjorde allt de kunde för att hjälpa honom. När sommaren kom var han helt trygg med både stora och små tvåbeningar på gården som t.o.m. fick klappa honom på magen.

Erroll är nu kastrerad, vaccinerad, chippad och bor inne i hemmet på heltid sedan oktober. Han är fortfarande försiktig av sig men älskar att kela och vill gärna vara med sin människa mest hela tiden. Drömmen både för Erroll och tvåbeningarna i huset hade varit att han skulle kunna stanna kvar, men husets lilla kattflicka uppskattar det inte.

Till Erroll söker vi ett lugnt kattvant hem utan barn där denna guldklimp får mycket sällskap. Han är väldigt sällskaplig och följer dig som en hund när han blivit trygg och du vunnit hans förtroende. Vi ser helst att Erroll får chans att gå ut och lufta morrhåren i en trygg utemiljö långt från trafik och annat som är farligt för en katt. Ska han bli innekatt ska det till en stor boendeyta och tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan och rätt sällskap större delen dygnet. För Errolls skull önskar vi att han blir ensamt djur i hemmet.

Erroll är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad. Han är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.