Findus född 2021-02-14
Snuttan född 2020-06-06

Findus och Snuttan kommer från ett hem där det fanns fler katter än man klarade av att ta hand om på ett bra sätt. Att kastrera sina innekatter var tex inget som prioriterades så lilla Snuttan tvingades att bli mamma när hon var alldeles för ung. I sin första kull födde hon bl.a. Findus som fortfarande fanns kvar i hemmet, han fick självklart följa med därifrån när Snuttan och en annan honkatt hämtades.

Findus och Snuttan är två väldigt gosiga katter. De vill gärna ligga ovanpå en, i knät, sitta på axeln eller bäras omkring på. Findus hoppar upp i famnen eller på axeln så fort chans ges. Har man lyft upp honom vill han inte komma ner utan ligger gärna över axeln medan man går omkring. Snuttan är lite mer försiktig men precis lika gosig. Hon är lugn och kommer  gärna och masserar en, ligger på en i soffan eller sängen och stryker sig så intensivt att hon nästan tappar balansen. De är jättegulliga mot varandra, tvättar varandra och ligger och gosar mycket.
Nya tvåbeningar som kommer innanför dörren kan betraktas med viss skepsism de första minuterna men sedan tar nyfikenheten över.

Findus och Snuttan har så täta band och tillbringar så mycket tid tillsammans att vi inte vill dela på dem. De är bara vana av livet som innekatter men skulle säkert tycka om att få chansen att gå ut i en trygg miljö långt ifrån trafikerade vägar och annat som är farligt för en katt. Ska de bli innekatter står en nätad eller inglasad balkong högt på önskelistan.

Findus och Snuttan är kastrerade, chippade och vaccinerade. De är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.

Snuttan född 2020-06-06

Findus född 2021-02-14