Flisan
född 2022-06-06


Flisan med det lustiga utseendet och den lätt stirrande blicken är en väldigt mysig katt som nu blivit helt trygg med sin härliga jourhemsfamilj. Men det har fått ta lite tid för hennes start i livet var allt annat än vad man önskar en lurvig liten katt. Hon såg dagens ljus på en gård där allt gått över styr. Går det över styr för människan så drabbar det också djuren och antalet katter på gården ökade snabbt. När Flisan och hennes syskon fångades in var de magra och fulla med mask och helt ovana vid att vara inomhus och dessutom med tvåbeningar så nära inpå sig. I jourhemmet har hon lärt sig att människan är toppen och hon har väldigt roligt med hemmets andra katter och hundar.
Till fräcka Flisan söker vi ett kattvant hem utan små barn där det finns minst en trygg och lekfull kattkompis som kan ge henne stöttning. Att flytta kommer att vara läskigt men hon har grundtryggheten så bara hon får bo in sig kommer hon snabbt att bli lika mysig som hon är i sitt jourhem.
Hon är van vid andra katter och snälla hundar och det måste finnas minst en trygg och lekfull fyrbent kompis i hennes nya hem.
Vi vill att Flisan blir innekatt i ett kattvant hem och gärna med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan.  På sikt är det möjligt att hon kan vara ute också men det förutsätter en trygg utemiljö långt från trafikerade vägar och annat som kan vara farligt för en katt.

Flisan är kastrerad, chippad och vaccinerad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.