När Frans och Dante kom till sitt jourhem var allt superläskigt, har man ingen vana vid människor och av att vara inomhus är ju inte det så konstigt. Men är man kattunge så är man och när nyfikenheten övervinner rädslan så kommer tilliten till människan succesivt. Syskonen har fortfarande en bit kvar till att vara helt trygga med människan men gör framsteg hela tiden i sitt jourhem. Frans och Dante kommer att bli två helt fantastiska familjemedlemmar.

Till dessa godingar söker vi ett gemensamt kattvant hem utan små barn men gärna med en lekfull och snäll katt som kan visa dem att tvåbeningar minsann är hur bra som helst. Vi ser gärna att de blir innekatter på en större yta och med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan. Ska de även få chansen att lufta morrhåren fritt utomhus krävs det en trygg utemiljö och att man är medveten om att det inte blir aktuellt på många månader.

Killarna är kastrerade, chippade, vaccinerade och avmaskade och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Frans
född 2021-06-06


Frans är en nyfiken, äventyrlig och energifylld liten kille. Han älskar att leka och gör det gärna både med brorsan Dante och med tvåbeningarna i jourhemmet. Att jaga en pingisboll genom lägenheten är en av hans favoritsysslor men han älskar även att leka med vippor och spön. Han är mycket glad i godis vilket gör det enkelt att locka fram honom på kvällen och numera kommer han upp i knät för att nå de åtråvärda godsakerna. När det är riktigt mysigt och jourhemsmatte tar sovmorgon ligger han gärna i sängen och har då börjat förstå grejen med att bli klappad.

Dante
född 2021-06-06


Dante är den lite lugnare brorsan. Han är mer eftertänksam innan ha ger sig in i leken eller tar godis ur händerna men kommer fram efter lite betänketid. Trots att han är lite försiktig så tar nyfikenheten oftast över och han tycker det är riktigt kul att leka med tvåbeningarna och med Frans. När han kommit över sin försiktiga start är det full fart och fläkt och han bjuder på många goda skratt under sin framfart.

Frans och Dante är de allra bästa kompisar och varandras trygghet, därför söker vi ett gemensamt hem till dessa vackra pojkar.