Freja
2020-11-06


Historian som följde med Freja när hon hamnade hos oss är en smula märklig. Oavsett vad som stämmer i den så har denna lilla pantertjej behövs tid på sig att hitta den inre tryggheten efter en jobbig period med traumatiska upplevelser.

Freja trivs bäst när hon får ligga på bröstet och gosa och slumra. Sitter du i soffan så kommer hon bakifrån och lägger sig över axeln och vill gärna ha huvudet under hakan. Hon är väldigt social och tillgiven, hon trivs allra bäst när hon får vara med och sitter gärna i famnen om du grejar med något. Freja är också en väldigt ”snabb” tjej. Flyger runt som en virvelvind med sin lilla boll i munnen, hon kommer bli en väldigt bra musjägare i framtiden. Det är väldigt mycket kärlek i lilla Freja, så pussar och närhet är viktigt.

Freja söker ett hem där det finns en snäll och lekfull yngre katt sedan tidigare. Ska hon bli innekatt söker vi ett rymligt hem med tillgång till nätad/inglasad balkongn eller uteplats.
Vi ser gärna att Freja hittar ett hem som även erbjuder henne ett spännande liv utomhus i en trygg miljö. Eftersom hon inte är så gammal ännu måste man räkna med att hon inte kan släppas ut förrän i slutet av sommaren när hon är kastrerad och mogen uppgiften att utforska den stora skrämmande världen.

Freja är chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.