Halmstadligan
Från vår systerförening Djurskyddet Kattfotens katthem i Halmstad har vi tagit över den här härliga mixen av olika katter. Alla var moderslösa av olika anledningar och har allteftersom sammanförts med den fantastiska kattmamman Maja som tog emot dem med öppen famn. Om hon själv är mamma till några av ungarna är oklart men sannolikt inte... Utöver de 7 katterna på bilden så finns även lilla Mimmi som är biologiskt syskon till Mio, de är mycket lika varandra.

Den brokiga skaran är i ett underbart jourhem som har en egen fantastisk kastrerad honkatt som glatt hjälper till med både uppfostran och omsorg. Småkatterna Totte och Mini är inte riktigt trygga med människan ännu men alla de andra är riktigt härliga mysproppar som så fort de är klara med första besöket hos veterinären kommer att läggas upp för adoption. Först ut är Viggo, Vera och Valle.

Adopterad
Viggo
född 2021-08-09


Viggo är en slank härlig panterkille. Han är väldigt nyfiken och tycker om att leka och busa med de andra katterna i bonusfamiljen. Han är en mysig kille som älskar att gosa och vara nära och sover gärna i sången och ligger i knät.

Viggo är chippad, vaccinerad 1 gång och avmaskad. Han ska ha vaccin nr 2 mellan 25/11 - 2/12. Han kan flytta innan dess om adoptören ombesörjer vaccination nr 2 (på vår bekostnad)

Adopterad
Vera
född 2021-08-09


Vera är ett riktigt charmtroll som helst av allt ligger i knät och sover. När det vankas mat är hon snabb och springer runt benen och jamar. Syskonen är roliga att leka och busa med och hon upptäcker gärna nya leksaker och ställen. Att ha ett stort hus att utforka och en trappa att springa upp och ner för tycker hon precis som de andra katterna är toppen.

Vera är chippad, vaccinerad 1 gång och avmaskad. Hon ska ha vaccin nr 2 mellan 25/11 - 2/12. Hon kan flytta innan dess om adoptören ombesörjer vaccination nr 2 (på vår bekostnad)

Adopterad
Valle
född 2021-07-28


Supersöta Valle är en härlig pälsboll med mycket bus och lek i kroppen. Han är en trygg och busig kille som nyfiket är framme och kollar läget och spanar omkring. Han ligger gärna i knät och i sängen, och söker ofta närhet trampandes med tassarna hela tiden med ett högt och mysigt kurrande. 

Valle är chippad, vaccinerad 1 gång och avmaskad. Han ska ha vaccin nr 2 mellan 25/11 - 2/12. Han kan flytta innan dess om adoptören ombesörjer vaccination nr 2 (på vår bekostnad)