Lilla kattmamman Iris höll till runt ett hus som kattunge sommaren 2019 och vande sig vid att få mat där. Tyvärr blev det inte mer än så och hon förblev hemlös och skygg, alldeles för ung blev hon själv mamma i maj. Men en sån fantastisk mamma hon är! Trots att hon inte låter sig bli klappad så kommer hon nära och hon tar hand om sina små på allra bästa sätt. När moderslösa Lisa behövde en ny mamma o syskon så tvekade hon inte en sekund på att välkomna henne till den lilla familjen. Iris är snäll, lugn men inte klappvänlig. Ännu. Nosar gärna och är allmänt tillfreds med tillvaron. När ungarna flyttat ska Iris kastreras, chippas och vaccineras och sedan flytta till ett jourhem där hon får tid på sig att bli helt trygg med människan.

Iris

Lilja
född 2020-05-24


Busiga Lilja är lite större än sin syster och den som gärna hittar på upptåg och upptäcker saker. Hoppar gärna upp i knät och busar. Hon söker ett hem utan riktigt små barn och vill gärna flytta tillsammans med sin syster Linnea.
Lilja är chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är klar att flytta tidigast den 16 augusti

Linnea
född 2020-05-24


Linnea är en lugn och försiktig tös. När syster Lilja tar täten och busar till det betraktar hon oftast upptågen på avstånd en stund först. Det busigaste buset hon själv kommer på är att lika med mammas svans. Denna lilla pralin är väldigt mysig och pussvänlig. Hon söker ett hem utan riktigt små barn och vill gärna flytta tillsammans med sin syster Lilja.
Linnea är chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är klar att flytta tidigast den 16 augusti.

Lisa (bonusunge)
född 2020-05-11


Lilla Lisa hittades ensam och övergiven när hon 8 veckor gammal. Hon togs emot med öppna tassar av Iris och blev snart en i familjen. Hon är busig så som en kattunge ska vara men älskar också att vara nära. Nyfiken och glad, aldrig rädd.
Lisa är chippad, vaccinerad och avmaskad när hon är klar att flytta under v 33.

Lilja
Linnea
Linnea
Lisa
Lisa