Lady
född 2008-03-01


Mysiga Lady har fött alldeles för många kullar i sitt liv. När hon kom till vår förening från en kattsamlare var hon högdräktig och födde sina ungar kort efter att hon landat i jourhemmet. Nu har ungarna flyttat sedan några veckor och hon är kastrerad och behöver aldrig mer föda några ungar.
Lady är en gosig katt när hon lärt känna dig och du vunnit hennes förtroende. Hon njuter av lugnet efter att ha lämnat ifrån sig sitt livs sista kull och uppskattar sällskapet av jourhemmets nästan jämnåriga hankatt. Hon söker ett lugnt liv som innekatt i ett hem utan barn.
Lady har levt en stor del av sitt liv med ond mun och är precis befriad från 10 smärtande tänder. När hon är läkt kommer hon att vara en ännu mysigare katt som äntligen får leva smärtfri. Hon har fått tandsjukdomen TR/FORL som kräver att man besöker veterinären varje år för kontroll och ev tar bort någon nyangripen tand. Att äga en katt med TR/FORL är ett stort ansvar och innebär en extra kostnad. Vår förening går därför in och betalar 50% av av kostaderna för tandröntgen och eventuell operation de 3 kommande åren. Prata gärna mer med oss om detta, Lady är absolut värd varenda krona och förtjänar ett tryggt liv utan mer smärta.

Lady är kastrerad, chippad, vaccinerad och redo att flytta i slutet av juli när munnen har läkt ordentligt.