Lennart
född 2019-02-14


Stora stiliga Lennart är en lugn och mysig katt som kommer från en gård där det gick över styr. Han levde större delen av sitt liv utomhus bland de andra katterna och han tyckte att det var rejält läskigt att flytta därifrån och hamna inomhus i sitt jourhem. Dessutom nykastrerad och förnedrad med nyklippta klor och rentvättade öron! Men efter några veckor blommade Lennart ut ordentligt och har nu blivit en riktigt härlig familjemedlem. Jourhemmet skriver:

"Lennart kikar till sina människor med jämna mellanrum och stryker sig mot benen och säger några ord med sin låga kvittrade stämma. Mellan slappstunderna i Lennartrummet är han en stillsam och lugn katt och har ännu inte hoppat upp på diskbänken, adrig missat lådan, klöser på sitt klösträd och använder bara fönsterbrädan utan krukor. På natten blir det mer slappa. För att summera har Lennart varit en golv- och bredvidkatt som nog skulle klara att praoa i en porslinsaffär utan anmärkning."

Lennart är inte riktigt bekväm med att bli lyft eller buren men är gärna nära och har börjat ligga tätt intill, med tiden kan han säkert bli en knäkatt också. Han söker ett kattvant lugnt hem utan små barn. Eftersom han levt mycket utomhus vill han gärna ha en trädgård eller gård att upptäcka framöver. Som vanligt har vi som krav att utemiljön ska vara trygg och långt från trafik och annat som kan vara farligt för en katt.

Lennart är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad. Han är redo att flytta när rätt hem dyker upp.