Leopold
född 2020-02-14


Leopold är en otroligt mysig och snäll kille! Social, lekfull och nyfiken, det är lätt att tycka om på alla sätt. Han älskar att ligga i soffan och bli klappad och går gärna och lägger sig samtidigt som resten av familjen.  När han kom till oss var hans svans skadad på två ställen och veterinären tvingades amputera nästan halva svansen. Det gör den charmiga katt ännu charmigare och är iinget som besvärar honom eller förändrar hans levnadsvillkor.

Till Leopold söker vi ett tryggt och kärleksfullt hem utan riktigt små barn. Han har ingen vana av hundar men har levy i ett hem med väldigt många andra katter. Eftersom Leopold står lågt i rang vill vi att han ska bli ensam katt i nya hemmet, möjligen kan han få sällskap av en snäll kattunge framöver. Om Leopold ska bli innekatt krävs en stor yta och nätad/inglasad balkong och en stimulerande innemiljö som ger utrymme för lek o bus men också mycket sällskap. Vi önskar honom helst ett hem som även kan erbjuda en trygg utemiljö, långt från trafikerade vägar och andra faror.
Leopold ska inte flyttas mellan olika bostäder eller bo på kattpensionat och promenader i sele är sannolikt inte hans grej.

Leopold är kastrerad, chippad och vaccinerad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.