Lillan
född 2018-02-14


Mysiga lilla Lillan har levt hela sitt liv utomhus på en gård där hon var tam o trygg med matte som matade henne och hennes kompisar i en ekonomibyggnad. Att komma inomhus i ett vanligt hem var såklart väldigt läskigt i början men hon visade ganska snabbt att hon är en nyfiken och social kompis som älskar att gosa. Lillan är fortfarande lite avvaktande när det gäller barn men är det bara jourhemsmatte hemma följer hon gärna efter från rum till rum. Vid läskiga ljud, tex dammsugaren, springer hon snabbt och gömmer sig under soffan eller sängen men kommer med glädje fram igen när man kallar på henne. 

Hon är inte bekväm med att bli upplyft, förstår liksom inte riktigt att det är för att kela, men när man sträcker ut en hand kommer hon gärna fram och gosar. Lillan älskar att leka och sitter gärna och spanar ut genom fönstret.

Till Lillan söker vi ett lugnt hem som även kan erbjuda utevistelse i en trygg miljö långt ifrån bilvägar och andra faror. Hon är uppvuxen i en lantlig miljö och är säkert en god jägare.

Lillan är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem för henne dyker upp.