Lillan
Ålder okänd
Uppskattat födelsedatum  2021-08-08

Linus
född 2022-12-16

 

Lillan och Linus har ett fantastiskt jourhem som bäst kan beskriva katterna och deras underbara personligheter. Läs och le!


”Två busfrön väntar på att få fylla ditt liv med kärlek ❤️"

Lillan kom till Djurskyddet efter att ha vandrat omkring på egen tass i månader. När hon kom till jourhemmet sprang hon direkt in och gömde sig i kartongen som jourmatte hade förberett. Lägenheten var oerhört läskig och Lillan kände sig bara trygg så länge jourmatte var med. För trots att hon var rädd, visste hon direkt att hon var trygg och säker hos sin jourmatte.

En vecka in i Lillans vistelse gjorde Linus entré! Här var det inga konstigheter. Linus gick rakt ut ur transportburen och började nyfiket undersöka lägenheten - inklusive kryddskåp, bestickslådor och garderober. Både Lillan och jourmatte såg på Linus med förvånad blick. Aldrig hade de skådat en sån trygg katt!

Och Linus trygghet började snabbt smitta av sig på Lillan. Inom några veckor hade en oskiljaktig vänskap växt fram. Det leks och busas med varandra när jourmatte inte är hemma (ja, hon har installerat en baby monitor). Och när hon är hemma, ja då är de sällan långt ifrån henne. För vem vet när hon öppnar nästa spännande skåp i lägenheten?

Den blyga lilla tjejen kröp ut ur sitt skal mer och mer. Plötsligt kände jourmatte, på det finaste sättet, knappt igen den lilla försiktiga tjejen längre. Hon hade blommat ut till en riktig buskatt! 

Så vem är du som ska få äran att utöka din familj med vår superduo?
Vi ser att du/ni uppskattar hemmakvällar i soffan, då det här är ett par sociala missar som ÄLSKAR när du är hemma. Alla tvåbenta kattföräldrar är över 13 år. Du/ni har ett STORT katthjärta och är redo för ersätta lugnet i ditt liv med två virvelvindar!

Linus top 5
Dig och Lillan ❤️
All form av bus och lek
”Hjälpa till” att diska. Egentligen alla aktiviteter som inkluderar rinnande vatten  
Chilla bredvid dig i soffan
…ALLT du gör. Linus är glad så länge han får vara med. (Nej, du kommer aldrig mer gå på toa själv igen). 

Lillans top 5 (+1)
Dig och linus ❤️
Plantera om i krukorna  
Avocadokärnor(!?!?) 
Chilla i den uppvärmda kattsängen
KARTONGER  
Att bli borstad på kinderna

Hälsning från jourmatte
Linus och Lillan har SMÄLT mitt hjärta. De är verkligen två fantastiska individer som gjort min lägenhet till ett hem. Jag ler och ökar på stegen när jag ska hem. Möts av två gosingar som springer mot mig när jag kommer in genom dörren. Du kommer att få världens FINASTE lilla duo hos dig. Och ditt liv, det kommer aldrig mer att vara tråkigt. Underhållning i kvadrat utlovas! Linus och lillan är här för att fylla ditt liv och hjärta med kärlek.

Vill du ser mer av och lära känna Linus och Lillan ytterligare?
Jourmatte har dokumenterat deras resa på Instagram @Pawretreat, där du kan följa deras vardag ❤️”

Bästa hälsningar,
Matilda Ahlberg

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Till dessa två ljuvliga katter söker vi ett hem som älskar katter och att tillbringa tid med dem. Ett rymligt kattanpassat hem där det finns plats för lek både högt och lågt men även platser för lugn och ro. Ska de bli innekatter ska det vara en större boendeyta med tillgång till nätad eller inglasad balkong/altan. Ska de även få smaka på hur det är att gå ut på egen tass framåt sommaren så krävs en trygg miljö långt från trafikerade vägar och annat som är farligt för en katt. Lillan och Linus är kastrerade, chippade, vaccinerade och avmaskade, de är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.