Kattmamman Loie Väntar besök
född 2019-02-14

(5 ungar födda 2021-05-05
Adopterade)


Plötsligt en dag var de bara där under friggeboden. Kattmamman hade tagit med sig hela lilla familjen och hittat en perfekt skyddad plats nära människan och utan risk att råka illa ut för rovfåglar och fiskmåsar som gärna attackerar små värnlösa och naiva kattungar. Det bästa med hennes val av plats var att friggebodens ägare direkt kontaktade oss så att vi med gemensamma insatser snabbt kunde fånga in hela familjen.
 

Kattmamman Loie
född 2019-02-14


Mamma Loie kom till sitt jourhem efter att hon hittats tillsammans med sina fem kattungar, som då uppskattades vara några veckor gamla. Hon hade gömt dem under en altan för att skydda dem från väder och vind. När hon kom till jourhemmet upptäcktes väldigt snart att Loie inte alls var den skygga och reserverade katt som man först trott. Hon visade sig vara en oerhört gosig dam, i stort behov av kel och mys. Numera spinner hon så fort man närmar sig och vill gärna lägga huvudet i din hand.

Nu är hon färdig med mammarollen och vill flytta till ett tryggt hem, som har tid att ge henne all den kärlek hon förtjänar och som aldrig kommer lämna henne hemlös igen. Loie är väldigt tillgiven och social och går fint ihop med något större barn, i jourhemmet finns tex en populär 9-åring.

Underbara Loie ska bara kastreras, chippas och vaccineras och kan efter läkningen flytta till ett alldeles eget hem. Vi hoppas att det ska kunna bli i mitten av augusti.
 

Balder (hane) Adopterad
född 2021-05-05

Balder är en större kopia av lillebror Rally. Han är en livsnjutare som gärna brer ut sig på rygg på golvet, eller på mage med tassarna rakt fram. Han gömmer sig fortfarande ibland när det kommer nya människor, men när tiden är rätt för honom vill han gärna gosa. Vi är övertygade om att han kommer att utvecklas till en trygg och mysig katt. Han flyttar gärna tillsammans med sin mamma Loie eller något av sina syskon Blanka, Bosse, Chili eller Rally.

Balder är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när han är färdig att flytta tidigast 2021-07-28

Chilli (hane) Adopterad
född 2021-05-05


Chilli är lekfull och älskar att busa. Han kan vara lite blyg men när han lärt känna dig vill han gärna ligga i ditt knä och gosa. Han har ärvt sin mammas ränder och fina temperament. Han flyttar gärna tillsammans med sin mamma Loie eller något av sina syskon Blanka, Balder, Bosse eller Rally.

Chilli är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när han är färdig att flytta tidigast 2021-07-28ADOPTERAD
Rally (hane)
född 2021-05-05


Rally är minstingen i syskonskaran och han vill gärna ligga som en bäbis somna i en famn. Han är lite blyg men samtidigt väldigt nyfiken. Han flyttar gärna tillsammans med sin mamma Loie eller något av sina syskon Blanka, Balder, Bosse eller Chili.

Rally är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när han är färdig att flytta tidigast 2021-07-28.


ADOPTERAD
Blanka (hona)
född 2021-05-05

Blanka är den enda flickan i syskonskaran. Hon är fortfarande lite på sin vakt om en okänd hand kommer och ska klappa henne. När hon väl känner förtroende och trygghet med en människas doft är hon jättemysig, lägger sig gärna och sover bredvid dig i soffan och vill leka med dig med sina leksaker. Hon kommer att bli jättetrygg och fin i ett nytt hem som hon får upptäcka varsamt. Hon flyttar gärna tillsammans med sin mamma Loie eller något av sina syskon Chili, Balder, Bosse eller Rally.

Blanka är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när hon är färdig att flytta tidigast 2021-07-28.
Adopterad
Bosse (hane)
född 2021-05-05


Bosse fann sig snabbt till rätta i jourhemmet och är social och framåt. Han är en liten jamare och vill hellre ut på äventyr än att bli buren. Han flyttar gärna tillsammans med sin mamma Loie eller något av sina syskon Blanka, Balder, Chili eller Rally.

Bosse är chippad, vaccinerad, avmaskad och besiktigad när han är färdig att flytta tidigast 2021-07-28

Chilli
Balder främst, Rally bakom
Blanka och Bosse