Lovis
född 2016-02-14


Lovis är en vanlig huskatt med en extra fin svans. Hon är väldigt social och ett keligt busfrö som gärna jagar bollen om hon inte ligger i knät och spinner högt. Hon älskar jourhemmets inglasade balkong och ligger gärna där ute och sover på natten men kommer ofta in i sovrummet på morgonen för att mysa lite i sängen med tvåbeningen också. Men ännu bättre än att vara på balkongen är såklart att få springa fritt i en trygg utemiljö, det är så hon har levt sitt liv innan hon kom till oss och hon är lite stressad över att inte få gå ut även om hon får mycket lek, bus o kärlek i sitt jourhem.

Fina Lovis söker ett lugnt hem utan små barn, andra katter eller hundar. Hon vill gärna ha många händer som klappar  och ska absolut ha tillgång till utevistelse på egen tass i en trygg utemiljö. Lovis är lite allergisk men nu har vi äntligen hittat ett allergifoder som hjälper henne så att hon är symptomfri. Det fodret kommer hon behöva äta resten av livet.


och ett specialfoder som hon kommer  kortison varje dag och blir med hjälp av den helt problemfri. Detta är något hon behöver fortsätta med hela livet, utredningen har inte kunnat finna vad hon är allergisk emot. Prata gärna med oss om vad detta innebär för framtiden och vad som krävs av dig som djurägare om du öppnar dittc hem o hjärta för fantastiska Lovis.

Lovis är kastrerad, chippad och vaccinerad och är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp. .