Kattmamman Maja-Lisa
född 2016-02-14

Gullan och Rosa Snart klara för adoption
födda 2021-06-24

Stig-Allan och Stig-Benny ADOPTERADE
födda 2021-05-15


Hasse o Tage ADOPTERADE
födda 2021-05-30Maja-Lisa hade sprungit runt i ett område i Rolfstorp, Varberg, sedan i vintras och klarat sig genom att smita in i kattluckan i ett hem och sno till sig kattmat. När det upptäcktes att hon hade två ungar i ett vedskjul larmades vi och dagen efter var hela familjen i trygghet i ett jourhem. Den mycket magra och reserverade Maja-Lisa visade sig efter några dagar vara van vid människan och har nu blommat ut till en härlig och mysig katt som gärna kelar och myser när hon blivit trygg med tvåbeningen.
Maja-Lisa tog  emot två moderslösa ungar när de bara var 4 veckor gamla, Hasse och Tage. De har fått växa upp tillsammans med en omvårdande mamma och busiga storebröder. Nu har storebröderna flyttat till ett eget för alltid hem och de har själva precis blivit storebröder till kattflickorna Gullan och Rosa som Maja-Lisa direkt välkomnade i familjen. Gullan och Rosa kommer att vara flyttklara som tidigast i mitten av september.

Till Maja-Lisa söker vi ett lugnt hem med kattvana och där det finns sällskap av minst en lekfull ung katt, Maja-Lisa har nämligen väldigt mycket barnasinne kvar och leker mer än gärna med sina kattungars leksaker.
Maja-Lisa skulle kunna trivas som innekatt i ett större hem med nätad eller inglasad balkong, men allra helst önskar vi henne ett hem där hon även kan gå ut och spankulera i en trygg utemiljö. Maja-Lisa går bra ihop med andra katter.

Maja-Lisa ska inte flyttas mellan olika bostäder eller bo på kattpensionat och promenader i sele är inte hennes grej.

Maja-Lisa är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och är redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Observera att vi inte adopterar ut ensamma kattungar till hem som inte har en snäll och lekfull yngre katt sedan tidigare.
Läs mer om adoption, våra adoptionsvillkor och lämna intresseanmälan via den blåa knappen här under.

Gullan och Rosa
födda 2021-06-24

De moderslösa ungarna Gullan (blåsköldpadda) och systern Rosa (sköldpadda m vitt) fångades in på en gård när de var ca 6 veckor. När man är 6 veckor men aldrig har sett en människa så är man rädd och fräsig, men de har snabbt börjat vänja sig vid tvåbeningar och livet inne i tryggheten. De har väldigt god hjälp i socialiseringen av bonussykonen Hasse och Tage som precis som dem kom till jourhemmet som två små rädda kissar. Bonusmamma Maja-Lisa tog sig an de två små tjejerna med en gång och de är det tredje syskonparet Maja-Lisa tar sig an i samma dräktighet. Kattmammor är fantastiska!

Gullan och Rosa är inte helt klara för adoption än men det är inte långt borta.

Gullan
född 2021-06-24

Rosa
född 2021-06-24