Missan
född 2011-04-15


Fina Missan har förlorat sin ägare och livet är upp och ner. När man är 10 år och är van vid ett sätt att leva blir allt nytt lite läskigt och man behöver tid på sig att landa i sin nya miljö och lära känna sin nya familj.
Missan behöver ett lugnt och trivsamt hem med kattvana som förstår att det kan ta lite tid att bygga upp nya förtroenden och att bli klappad av nya händer. Hon älskar att bli klappad på huvudet men har lite rädsla med sig från tidigare och vågar inte riktigt slappna av om man klappar på ryggen och kan då markera sitt missnöje. Hon vill inte heller bli lyft eller buren men ligger gärna intill i soffan eller i närheten av sin människa.

Vi tänker att den som är intresserad och som kan erbjuda rätt hem till Missan får börja som jourhem. Det innebär att hon får bo in sig i lugn och ro innan man tar definitivt beslut om att låta henne stanna för alltid (adoption)
Missan söker ett lugnt hem utan barn och stoj o stök. Hon är van vid att vara både ute och inne så ett tryggt kattvant hem som även kan erbjuda en trygg utevistelse framöver är drömmen.

Missan är kastrerad, chippad, vaccinerad och avmaskad och redo att flytta när rätt hem dyker upp.

Är du intresserad av att börja som jourhem så kan du läsa mer om vad det innebär under fliken "Att vara jourhem"

Allt om adoption, adoptionsvillkor och intresseanmälan om adoption finner du via den blåa knappen här under.