Morris
född 2016-02-14


Mysproppen Morris ser lite morsk ut men är världens goaste katt. Han dök upp på en hästgård för ca 4 år och när ingen tycktes sakna honom så han fick samma omsorg som de andra katterna och bosatte sig tillsammans med dem i stallet. Nu är de andra katterna borta pga ålder och stallet är sålt till ägare som inte önskade någon katt, därför kom denna guldklimp till oss.

Att Morris har levt som gårdskatt tidigare är svårt att tro när man ser honom idag, en självklar familjemedlem som gärna är med dig i TV-soffan och sängen. Han är väldigt social och gosig och spinner och pratar mycket, kel kan han nästan inte få nog av. Han vill gärna ha uppmärksamhet och det är svårt att säga nej till den stora stabila kärleksbomb. Jourhemmet hade nyligen kalas med ett tiotal glada besökare och vem ville vara i centrum tror ni? Jo Morris som glatt och självklart vandrade mellan knän och snälla händer.

Morris fungerar bra med lite större barn och söker ett trevligt hem med många händer som kan klappa. Han behöver också har tillgång till utevistelse i en trygg miljö långt från trafik och annat som är farligt för en katt. Morris kommer gärna till en lantlig miljö igen men åren som ren stallkatt är förbi, denna gossen ska vara lika självklar inne i hemmets soffa och säng som ute på gården.

Morris är kastrerad, chippad, vaccinerad och har tagit bort tandsten. Han är redo att flytta så snart rätt hem dyker upp.